Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (29 martie - 4 aprilie)

Afla care este mantra pe care trebuie sa o spui in urmatoarele zile.

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Nu privesc obstacolele din viața ca pe ceva rău. Le iau ca pe o nouă aventură. Dacă eu nu cred în mine, nimeni altcineva nu o va face.

Mantră pentru ziua de marti:

Este momentul să învăț să am răbdare și să îi permit timpului să îmi arate cum să uit. Este momentul să fac un pas în spate și să îi spun Universului că sunt pregătită pentru tot ce urmează să se întâmple.

Citește și:

Mantră pentru ziua de miercuri:

Promit să nu mai compar niciodată viața mea cu a altor persoane. Eu sunt pe drumul meu. Niciodată nu voi ști cu adevărat cum trăiesc alți oameni, care este povestea lor, prin ce au trecut și cât de mult au suferit.

Mantră pentru ziua de joi:

Este momentul să am grijă de mine. Este mai ușor să lucrez la problemele altor oameni decât să ai grijă de mine. Însă continuând să mă neglijez ajung să mă distanțez complet de mine și să nu mai știu care sunt lucrurile care mă fac fericită și nici care este drumul meu în viață.

Mantră pentru ziua de vineri:

Promit să fac tot posibilul pentru a mă elibera de trecut pentru că știu că singurul moment care contează este chiar acum. Aleg să pășesc către viitor cu zâmbetul pe buze și cu încredere că totul va fi bine.

Citește și:

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Sunt fericită. Nu mai aștept să am totul pentru a mă bucura de viață. În aceste momente nu îmi lipsește nimic... am deja viață pentru a mă bucura de toate.

Mantră pentru ziua de duminică:

Peste un an voi fi o persoană cu totul diferită. Voi scăpa de durere, de suferință, voi fi mult mai puternică, mai plină de compasiune și mai bună. Voi fi cea mai bună variantă a mea.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.