Setari Cookie-uri

Lecția pe care fiecare zodie trebuie să o învețe în luna aprilie

O nouă lună este momentul perfect pentru a ne elibera de tot ce nu ne mai servește. Un nou capitol, un nou început, o nouă pagină din cartea vieții noastre.

Balanță

Totul se poate schimba într-o clipă. Dar nu îți face griji; aceasta este viața și nu se poate schimba. Acceptă și mergi mai departe. Permite-i Universului să își joace cartea, nu lupta împotriva destinului.

Scorpion

Misiunea ta nu este să cauți iubirea, ci să cercetezi și să găsești toate barierele dinăuntrul tău pe care le-ai ridicat împotriva ei. Nu-ți mai fie teamă să te îndrăgostești.

Săgetător

Nimeni altcineva nu te poate face fericită în afară de tine. Privește-te în oglindă, nu mai fugi de temerile tale, ci alege să le înfrunți. Învață să fii sinceră cu tine și să cauți în sufletul tău fericirea după care alergi de atât de mult timp.

Capricorn

Renunta la trecut. Dacă ești în căutarea unui final fericit și nu găseșți niciunul, poate că este timpul să începi să cauți un nou început.

Citește și:

Vărsător

Bucură-te de viață acum. Fă tot ce-ți trece prin cap. Nu aștepta ca timpul să treacă și să ajungi la o vârstă la care nu mai poți face nimic.

Pești

Nu ai fost, nu ești și nici nu vei fi singură. Întotdeauna vei avea lângă tine o persoană care să te susțină în momentele dificile.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
30 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.