Setari Cookie-uri

7 Lucruri uimitoare care se întâmplă când începi să te iubești mai mult

Când te iubești suficient, începi să renunți la tot ce nu este sănătos. Asta înseamnă oameni, locuri, propriile tale credințe și obiceiuri - orice este toxic. 

Iată ce se întâmplă în momentul în care începi să te iubești mai mult:

1. Începi să te simți mai responsabilă pentru viața ta

Ai de făcut o alegere - poți face alegeri slabe din frică, vinovăție și rușine sau alegeri incredibile care să se alinieze cu cine ești ca persoană și ce te face autentică. În loc să faci pe plac oamenilor, vei alege să te pui pe primul loc și vei realiza că dorințele și nevoile tale sunt importante și trebuie onorate.

2. Vei stabili limite mai puternice cu oamenii din jur

Te vei simți mai încrezătoare în tine. Nu vei mai permite tuturor să se joace cu mintea și sufletul tău. Vei înceta să alegi în mod repetat oameni toxici care îți distrug inima.

3. Nu vei mai căuta aprobare de la nimeni

Acesta este probabil cel mai eliberator lucru. Pe măsură ce înveți să te iubești cu adevărat și ajungi să te respecți, încetezi să îți mai faci griji cu privire la ce spun oamenii din jur. Nu mai ai nevoie de aprobarea nimănui. Vei înceta să mai faci ce nu îți dorești și vei începe să faci lucruri care îți plac.

Citește și:

Când ai propria aprobare și acceptare, nu îți mai pasă deloc de părerea altor persoane despre tine și începi să duci o viață aliniată cu propriile tale valori.

4. Vei începe să iei decizii mai curajoase și mai conștiente

Iubirea de sine îți va oferi curajul de a scăpa de lucrurile care nu îți servesc și să faci loc pentru cele care te vor ajuta să crești. Când te prețuiești cu adevărat, iei decizii de care ajungi să fii mândră.

5. Îți va plăcea să petreci timp doar cu tine

Nu îți vei mai umple zilele cu întâlniri și ieșiri doar pentru a nu te simți singură. Vei înceta să mai fugi de tine și să cauți să fii tot timpul în compania altor oameni. În schimb, vei începe să faci mai multe lucruri care îți fac plăcere. Te vei reconecta profund cu sufletul tău și nu îți va mai fi frică să fii doar tu cu tine.

Citește și:

6. Vei dezvolta o relație mai puternică cu tine însăți

Vei aprofunda legătura pe care o ai cu tine. Vei deveni propria ta prietenă. Nu vei mai accepta să fii în relații greșite doar de dragul de a fi cu cineva. Te vei simți bine cu tine. Vei crede mai mult în tine și te vei iubi necondiționat.

7. Nu vei mai căuta fericirea în relații

Îți vei da seama că nu ai nevoie de un bărbat pentru a fi fericită. Toată dragostea de care ai nevoie este deja în tine. Îți vei asuma responsabilitatea pentru fericirea ta personală și vei înceta să mai dai puterea oamenilor din jur cu privire la tine.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
30 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.