Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 5-11 aprilie

Află care este mantra zodiei tale pentru următoarea săptămână în funcție de zodia în care te-ai născut.

Balanță

Renunț la gândurile negative și la tot ceea ce simt că este toxic pentru mine. Nu depind de nimeni și nimic, viațamea este doar în mâinile mele. Învăț să privesc partea bună a lucrurilor și să dezvolt tot ceea ce viața îmi oferă mai bun și mai frumos.

Scorpion

Mintea mea este plină de gânduri iubitoare și încrezătoare care se reflectă în viața mea. În sufletul meu nu există loc pentru ură, dispreț, negativism. Radiez iubire și ofer dragoste necondiționată.

Săgetător

Îmi las sufletul să mă ghideze către liniste, catre fericire, catre visuri implinite, catre sufletul meu pereche și am încredere că știe drumul. Simt că sunt acolo unde trebuie sa fiu. Am incredere in Univers ca imi pregateste un destin minunat.

Citește și:

Capricorn

Nimeni nu este responsabil pentru viața pe care o duc. Eu țin frâiele vieții mele. Eu îmi creez propria realitate prin acțiunile și gândurile mele. Eu dețîn controlul asupra propriei vieți.

Vărsător

Îmi accept trecutul și îmi valorific viitorul, dar nu uit să mă bucur de prezent. Fiecare zi este prilej de a mă bucura din plin de viață. Am încredere că merg pe drumul potrivit mie.

Pești

Respirație cu respirație renunț la așteptări, la teamă, la regret și la frustrare. Renunț la necesitatea aprobării constante. Nu am nevoie de nimic.

foto main: Luna Lignea, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.