Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (5-11 aprilie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Aleg să pășesc către ziua de astazi cu zâmbetul pe buze și cu încredere că totul va fi bine. Renunț să fac promisiuni celorlalți și mie. Viața mă poartă pe valurile sale, iar eu sunt un maestru în surfing.

Mantră pentru ziua de marti:

Am încredere în schimbare și știu că ieșirea din confort reprezintă primul pas al evoluției. Accept prezentul și pășesc încrezător către viitor.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Sunt iubită și sprijinită de Univers. Știu că puterea divină are grijă de mine și mai știu că tot ce se întâmplă în viața mea se întâmplă cu un motiv bine întemeiat.

Citește și:

Mantră pentru ziua de joi:

De acum înainte aleg să fiu atentă doar la viața mea. Nu voi mai privi în stânga și în dreapta pentru a vedea cum trăiesc alți oameni. Fiecare are propria poveste, propriul drum.

Mantră pentru ziua de vineri:

Îmi deschid inima către mine și am încredere că dragostea adevărată va urma. Nu mă mai grăbesc nicăieri. Știu că totul se va întâmpla la momentul potrivit.

Mantra pentru ziua de sâmbată:

Mă eliberez de toate gândurile false care îmi inundă mintea. Mă eliberez de frici. Mă eliberez de teamă. Astăzi aleg să trăiesc cu sufletul împăcat. Să simt iubire și fericire în tot corpul.

Mantra pentru ziua de duminică:

Fericirea începe cu mine. Cu cât sunt mai fericit, cu atât pot împărtăși celorlalți iubire, înțelegere și încredere.

Citește și:

foto main: Zolotarevs, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.