Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (12-18 aprilie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Am încredere în Univers. Am încredere că știe ce face. Aleg să fac un pas în spate și să îi permit să își joace cartea. Aleg să văd care este drumul pe care el ni-l pregătește.

Mantră pentru ziua de marți:

Mă eliberez de tot ce este negativ. Mintea îmi este plină de gânduri care aduc iubirea, lumina și adevărul în viața mea.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Astăzi aleg să îmi ascult inima pentru că știu că ea mă va conduce în direcția potrivită. Am curajul să iau decizii bazate pe ce îmi dictează sufletul.

Citește și:

Mantră pentru ziua de joi:

Aleg să am grijă de sufletul meu pentru că este cel mai frumos cadou oferit de la viață. Aleg să trăiesc în conexiune cu mine însămi. Aleg să fiu fericită.

Mantră pentru ziua de vineri:

Nu mă mai opun schimbării. Învăț să accept tot ce mi se întâmplă, cu bune și cu rele. Învăț lecțiile importante din greșelile mele și încerc să merg mai departe.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Mă simt în siguranță într-un Univers care mă iubește și mă sprijină. Iubirea este o energie pe care o atrag în viața mea.

Mantră pentru ziua de duminică:

Astăzi îmi îndrept inima către Univers și aleg să împărtășesc iubire la fiecare pas. Astăzi aleg să ofer zâmbete tuturor oamenilor.

Citește și:

foto main C Z, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.