Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 5-11 aprilie

Află care este mantra zodiei tale pentru următoarea săptămână în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec - Și asta va trece și lucrurile vor reveni la normal. Între timp, aleg să învăț să îmi hrănesc sufletul cu energie pozitivă și să îmi număr binecuvântările.

Taur - Sunt una cu viața. Sunt una cu Universul. Cu cât mai mult știu să mă iubesc pe mine însămi și să am încredere în divinitate, cu atât mai mult viața mă va iubi, mă va spriini și mă va ghida.

Gemeni - Dorința mea este de a mă dezvolta și de a oferi cea ai bună versiune a mea în lume. Aleg să las în urmă trecutul și să mă concentrez doar pe momentul prezent.

Rac - Astăzi renunț la obiceiurile negative. Astăzi renunț la griji, la gânduri urâte, la probleme ce încă nu au rezolvare. Astăzi mă concentrez doar pe lucrurile pozitive.

Leu - Cu fiecare respirație în care se angajează corpul meu inspir putere și expir frică, mă umplu de încredere și mă eliberez de tensiune.

Citește și:

Fecioară - Sunt demnă de iubire și merit dragostea pe care o caut și dragostea pe care sunt dispusă să o ofer.

Balanță - Nu mă mai concentrez pe lucrurile negative; știu că totul va fi bine. Universul este alături de mine. Astăzi îmi promit să fac tot posibilul să văd lucrurile frumoase și să îi fiu recunoscătoare lui Dumnezeu pentru toate binecuvântările.

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.