Setari Cookie-uri

7 Secrete care te vor transforma în femeia pe care niciun bărbat n-ar vrea să o piardă

Este ușor să te îndrăgostești. Să rămâi îndrăgostit, însă, este o altă poveste... și poate un pic dificil. 

La început totul pare minunat. Este ușor să te afli în preajma unei persoane, să încerci să o cunoști, să îi descoperi obiceiurile, defectele și virtuțile. Cu toate acestea, viața ne poartă pe drumuri ciudate, uneori dificile, urâte, iar lucrurile pot deveni din când în când reci, distante. Așadar, cum poți evita ca relația dintre tine și partenerul de cuplu să devină una monotonă?

Ei bine, cred că titlul spune totul! Citește mai departe pentru a afla.

1. Alege calmitatea

Niciunui bărbat nu îi plac urletele și țipetele. Majoritatea bărbaților se enervează când partenerele lor sunt agitate și le este imposibil să poarte o conversație cu ele. Așadar, exersează calmul.

2. Alege sinceritatea

Sinceritatea este unul dintre cele mai importante calități ale unui suflet. Onestitatea este pilonul ce menține o relație pentru o lungă perioadă de timp. Fără ea, relația nu ar rezistă.

Citește și:

3. Arată că îți pasă

Dacă ții cu adevărat la el, trebuie să îi arăți. Trebuie să îl iubești și să te asiguri că știe asta - planifică o cină romantică, o vacanță, o plimbare. Fă-i mici surprize - acte prin care să îi demonstrezi că ții la el.

4. Nu uita să îl susții

El va avea mereu nevoie de tine pentru a îi fi alături. Uneori bărbații poartă măști și nu își arată sensibilitatea, lipsa de încredere în ei - de aceea este important să îl susții indiferent de situație.

5. Simțul umorului este esențial

Dacă ai simțul umorului atunci ești și mai fermecătoare. Dacă îl faci să râdă, el își va dori să își petreacă cât mai mult timp cu tine și nu va dori să te lase să pleci.

6. Alege să fii romantică

Citește și:

În relații lucrurile se răcesc de multe ori din cauza lipsei de romantism. Micile gesturi de tandrețe te vor ajuta să ai o relație de lungă durată.

7. Păstrează-i secretele

Știm cu toții că este o adevărată luptă să reușești să faci un bărbat să își deschidă sufletul și să vorbească despre cine este cu adevărat, despre ceea ce simte, despre viața lui. Dacă partenerul tău de cuplu face asta, asigură-te că știe că secretele lui sunt în siguranță și că nu vei vorbi niciodată despre asta cu nimeni.

foto main Yulia Lipnitskaya, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.