Setari Cookie-uri

5 Lucruri simple, dar importante, pe care trebuie să le faci după o despărțire

Oferă-ți spațiul și timpul necesar pentru a te vindeca.

De cele mai multe ori nu ne este dor de persoana care a plecat, ci de modul în care ne simțeam când eram cu ea. Aici intervin și frica de singurătate, teama de a începe o nouă viață precum și incertitudinea cu privire la viitor.

Iată care sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie să le faci după o despărțire:

1. Rupe orice legătură cu fostul partener

Pentru a te vindeca cu adevărat, trebuie să rupi orice legătură cu fostul partener. Nu îți face bine să vorbești cu el în continuare, așa că ar fi bine să îl elimini definitiv din viața ta - astfel îți acorzi spațiu pentru a te liniști.

2. Găsește lucruri care îți plac și pe care să le faci

Pierde-te într-o carte bună. Sau un documentar. Sau yoga. Sau lecții de dans. Sau cursuri de gătit. Orice vrei tu. Trebuie doar să găsești ceva ce îți face plăcere să faci - și apoi dedică-i timp acestei activități.

Citește și:

Pe măsură ce îți canalizezi mintea în ceva care îți place cu adevărat, ajungi să interacționezi cu oameni care nu te judecă sau nu te fac să îți amintești de durerea prin care treci... și, în timp, greutatea începe să fie tot mai ușor de dus. Acesta este pasul tău rapid către vindecare.

3. Stai în preajma oamenilor fericiți

În astfel de momente nu ai nevoie de suflete pesimiste sau toxice care să te tragă în jos, ci din contră - ai nevoie de suflete optimiste, mereu cu zâmbetul pe buze, dispuse să te ajute să vezi partea frumoasă a vieții și să te scoată din starea în care ești.

Un alt sfat - poți sta în preajma persoanelor care sunt în relații frumoase, sănătoase. Da, poate fi dificil, însă ele sunt dovada că există iubire adevărată și că nu trebuie să renunți, ci din contră - este momentul să mergi mai departe cu viața ta și să îți cauți sufletul pereche.

Citește și:

4. Bucură-te de lucrurile bune din viața ta

O despărțire se poate simți ca și cum iadul s-a dezlănțuit în viața ta. Poți permite cu ușurință acestui eveniment să îți eclipseze întreaga viață. Cel mai bună antidot pentru tine în astfel de momente este să te concentrezi asupra lucrurilor bune încă prezente în viața ta. Pe măsură ce începi să faci un bilanț, vei realiza că ai atât de multe pentru care să fii recunoscătoare.

5. Meditează

Cei dragi te pot ajuta să treci peste o despărțire. Însă există un anumit grad de vindecare emoțională ce se poate întâmpla doar atunci când ești singură. În prezența propriei tale companii. Acolo unde vă aflați doar tu și Universul.

Meditația te ajută să reflectezi asupra creșterii tale personale. Te învață să aduci la suprafață calitățile tale. Te învață să te detașezi de trecut și să te concentrezi asupra momentului prezent.

Citește și:

foto main KieferPix, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.