Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 19-25 aprilie

Spune-mi ce zodie esti si eu iti voi spune care este mantra de care sufletul tau are nevoie si care iti va aduce liniste.

Berbec

Cu fiecare respirație în care se angajează corpul meu inspir putere și expir frică, mă umplu de încredere și mă eliberez de tensiune.

Taur

Sufletul meu este puternic. Nu mă dau bătută. Am curaj să merg mai departe. Știu că în scurt timp lucrurile vor reveni la normal.

Gemeni

Sunt una cu viața. Sunt una cu Universul. Cu cât mai mult știu să mă iubesc pe mine însămi și să am încredere în divinitate, cu atât mai mult viața mă va iubi, mă va spriini și mă va ghida.

Rac

Sunt recunoscătoare pentru fiecare luptă, fiecare bătălie, fiecare moment dificil. Sunt recunoscătoare pentru viața mea... tot ce am trăit până acum m-a ajutat să ajung unde sunt acum.

Leu

Învăț să las trecutul în urmă. Învăț să nu mă mai învinovățesc pentru greșelile comise. Evoluez pe fiecare zi. Mai am puțin și voi ajunge acolo unde îmi doresc. Am răbdare.

Citește și:

Fecioară

Ceea ce îmi spun în fiecare zi, oră, minut, secundă afectează în mod direct ce și cum gândesc și simt despre mine însămi. Astăzi aleg să îmi spun despre fericire.

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.