Setari Cookie-uri

5 Lucruri la care sa nu renunti niciodata pentru o relatie de iubire

Daca esti singura, te felicit. Inseamna ca esti suficient de puternica pentru a astepta relatia potrivita. Tot mai putine persoane aleg sa fie intr-o relatie gresita pentru ca le este teama de singuratate. 

Iata care sunt acele lucruri importante la care sa nu renunti niciodata pentru o relatie de iubire:

1. Nu renunta la cine esti

Nu este greu sa gasesti pe cineva care sa iti spuna ca te iubeste; este greu sa gasesti pe cineva care sa simta din tot sufletul ca te iubeste. De aceea iti spun sa ai rabdare pana vei gasi acea persoana care nu se teme sa recunoasca ca i-ai furat inima, ca ii este dor de tine. Ai rabdare pana vei gasi acea persoana care stie ca nu esti perfecta, dar care te apreciaza asa cum esti. Cineva care spune "Te iubesc" si apoi iti dovedeste asta zi de zi, clipa de clipa.

2. Nu renunta la dreptul de a decide singura anumite lucruri

Relatiile nu au nicio legatura cu autoritatea si cu supunerea. Sunt acorduri de dragoste si de respect, de compromisuri, de independenta, de spatiu. Nu iti cere niciodata scuze pentru ceea ce simti si ceea ce nu simti - asta este o tradare a sufletului tau. Indiferent de cat de multe sfaturi ai primi, uneori trebuie sa simti lucrurile pentru tine, sa iei decizii pe cont propriu, sa experimentezi lucrurile in mod direct si sa iti construiesti propriul drum.

Citește și:

3. Nu renunta la libertatea de a iubi

Iubirea este forta creatoare din Univers. Este la fel de importanta pentru viata cum este oxigenul pentru respiratie. Cand este prezenta in viata noastra, ne simtim mai fericiti, mai optimisti, mai impliniti. Fara ea, devenim suflete furioase, cinice, pline de resentimente, critice la adresa noastra si a celor din jurul nostru. Deschide-ti inima si permite-i iubirii sa iasa. Iubeste oamenii din tot sufletul. Iubeste-te pe tine!

4. Curajul si dorinta de a experimenta viata

Pentru a trai o viata minunata trebuie sa scapi de frica de a gresi. Aminteste-ti ca a face ceva si a gresi este de cel putin zece ori mai productiv decat a nu face nimic. Chiar si atunci cand lucrurile nu functioneaza, fa-o! Pentru ca, in cele din urma, experienta pe care o capeti, lectiile pe care le inveti sunt cele mai valoroase lucruri din viata.

Citește și:

5. Bucuria ta

Nu lasa niciodata pe nimeni sau nimic sa iti fure bucuria. Traieste o viata care te face sa zambesti. Pentru ca nu vrei sa ajungi la finalul ei sau chiar maine si sa iti dai seama ca nu ai trait asa cum voiai. Fa ce iti face sufletul fericit.

foto main Olga Strelnikova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.