Setari Cookie-uri

Comunicarea cu lumea divină. 8 Semne prin care știi că îngerii vorbesc cu tine

Îngerii sunt curierii divinității și comunică cu tine. Ei îți transmit îndrumarea și ghidarea lui Dumnezeu, ascultă-i.

Chiar dacă de multe ori ne spunem că suntem singuri, în realitate puterea divină nu este niciodată prea departe. Universul ne este alături non stop și ne ghidează. Ghizii noștri spirituali sunt îngeri care comunică întotdeauna cu noi prin semne.

Poate că de cele mai multe ori nu știm exact ce ni se transmite, însă cel mai probabil am observat aceste semne - în special în momentele dificile. Iată care sunt cele mai frecvente semne și simboluri folosite de îngeri pentru a comunica cu noi:

1. Vedem modele repetitive în numere precum 11:11, 4:44 - acesta este primul semn că un înger încearcă să ia legătură cu noi.

2. Vedem pene în mod neașteptat și în locuri ciudate este un alt semn foarte clar că îngerii ne transmit un semn.

Citește și:

3. Dacă găsim bani înseamnă că îngerii noștri păzitori încearcă să ne dea un impuls și să ne spună că totul este bine, că trebuie să mergem pe drumul pe care suntem acum.

4. Un curcubeu este, de asemenea, un semn pozitiv primit de la Univers.

5. Dacă vedem forme neașteptate în nori cel mai probabil îngerii încearcă să ne transmită un semn.

6. Experimentarea senzațiilor de furnicături înseamnă că un înger este în apropierea noastră.

7. Mirosuri plăcute apărute din întâmplare, de nicăieri reprezintă un alt mod prin care îngerii încearcă să ne atragă atenția.

8. Un alt semn: vedem sclipiri de lumină în față.

Acum că știm modurile prin care îngerii încearcă să comunice cu noi, este timpul să înțelegem și de ce aleg să facă acest lucru. Despre ce înseamnă să ne informeze sau să ne avertizeze:

Citește și:

1. Suntem pe calea iluminării și trezirea noastră ne-a făcut să fim mai atenți la energia Universului.

2. Nu suntem singuri; suntem susținuți în călătoria noastră, iar ei sunt întotdeauna prezenți pentru a ne ghida.

3. Trebuie să avem mai multă încredere în noi atuncic and suntem depășiți de îndoieli, de probleme, de situații dificile.

4. Îngerii încearcă să ne protejeze și să ne țină departe de rău, ajutându-ne să înțelegem care este drumul pe care trebuie să mergem.

Uneori, îngerii apar și în momentele în care nu mai știm care este scopul nostru în viață sau când am început să uităm de adevăratul motiv al existenței noastre. Ei încearcă să ne ajute să mergem mai departe adresându-ne așa cum pot și vindecând rănile vechi care ne împiedică să ne urmăm destinul.

Citește și:

Dacă vedem des numere precum 3333, 2:22, atunci acesta este un mesaj clar că suntem sincronizați cu sinele nostru adevărat. Uneori uităm cât de mult contăm în această lume. Uneori uităm cât de iubiți suntem, cât de apreciați suntem. Semnele îngerilor sunt aici pentru a ne reaminti acest lucru.

Suntem non stop înconjurați de îngeri și este important pentru noi să ascultăm ce au de spus. Când vom învăța să trăim în momentul prezent, vom putea auzi mai bine, mai clar mesajul lor. De aceea trebuie să fii mai conștienți de momentul în care trăim și să nu ne mai gândim atât de mult la ce a fost sau să ne imaginăm ce va urma.

foto main Korshunova Anna, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.