Setari Cookie-uri

Citește asta dacă acum te simți pierdută

Ai ajuns în acel punct în care ți-ai dat seama că ești pierdută și nu ai idee ce urmează? În primul rând felicitări! Ești deja o norocoasă. De ce spun asta? Pentru că majoritatea oamenilor așteaptă o viață întreagă să își dea seama că sunt pierduți. Alți oameni nu își dau seama de asta niciodată. Înțelegi cât de mulți oameni trec prin viață fără rost? Și își dau seama chiar la final că nimic din ceea ce au făcut nu a fost ce și-au dorit ei?

Sper că am început într-o notă optimistă acest material și că ți-am dat puțină speranță. O să continui la fel și o să îți spun că există o mulțime infinită de oameni care îți vor spune ce să faci și unde să mergi. Există oportunități nesfârșite pentru a prospera. Tot ce trebuie să faci, însă, este să renunți la ceea ce îți dorești pentru tine. Trebuie doar să renunți să mai trăiești visul altcuiva.

Dacă te simți pierdută, lasă-mă să îți spun că ești exact acolo unde trebuie să fii chiar acum. Știu că nu este tocmai locul pe care ți-l doreai - blocată într-o avalanșă de incertitudini, de gânduri, de întrebări fără răspuns. Știu că ai prefera să fii aproape oriunde altundeva... dar ești aici.

Citește și:

Faptul că ești pierdută chiar acum îți spune ceva important: îți spune că viața ta așa cum a fost nu este viața ta așa cum va fi în continuare. Îți spune că nu ești genul de persoană care se mulțumește cu ceea ce este bine sau suficient de bun.

Faptul că ești pierdută îți spune că preferi să trăiești într-o avalanșă de incertitudini, de gânduri decât să trăiești o viață care nu este a ta. Și nu sunt sigură dacă îți dai seama cât de rar este cu adevărat acest lucru. Cât de puțini oameni aleg să simtă ceea ce simți tu - pentru că foarte puțini au curajul de a privi lucrurile cu sinceritate și de a își spune că vor să facă ceva semnificativ cu viața lor.

Ești pierdută pentru că îți pasă. Ești pierdută pentru că iubești viața. Ești pierdută pentru că știi că există ceva mai bun pentru tine decât ceea ce ai avut până acum.

Citește și:

Universul îți oferă șansa vieții tale: fie alegi să trăiești în continuare cum ai trăit până acum, fie ieși din zona de confort și continui pe un alt drum. Și se pare că tu deja ai făcut alegerea potrivită. Nu este cel mai ușor lucru de făcut... însă este cel mai bun lucru. Cel mai curajos lucru. Cel mai plin de satisfacții lucru.

Așadar, acum lasă-te puțin pierdută. Nu te teme de ce va urma. Nu fugi și nu te ascunde. Luptă pentru a merge mai departe. Pentru a îți da seama ce te face cu adevărat fericită. Pentru a înțelege cine ești.

Dacă nu ești niciodată pierdută, nu vei fi găsită niciodată... iar tu ești genul de persoană care merită căutată.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
21 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.