Nu vei găsi niciodată o iubire care este perfectă... dar vei găsi iubirea care este reală

Nu vei găsi niciodată o iubire care este perfectă... dar vei găsi iubirea care este reală

Nu vei găsi iubirea perfectă... dar vei găsi iubirea reală. Adevărată. Sinceră. Matură. 

Nu vei găsi o iubire care este perfectă, însă vei găsi o iubire care este matură. Acea iubire care te vede pentru ceea ce ești. Acea iubire care te ajută să dărâmi toate zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale, care îți cere să împărtășești părțile ascunse ale sufletului tău, pe care până acum nu le-ai arătat niciodată.

Nu vei găsi o iubire care este perfectă, dar vei găsi o iubire care să îți arate că este în regulă să fii genul de persoană care în unele zile este fericită, în altele triste, care în unele zile știe ce vrea de la viață, în altele se simte pierdută. Și această dragoste este aici pentru a rămâne. Nu te va defăima pentru modalitățile în care trebuie să îți vindeci tristețea, pentru modurile în care apari în această lume. Această dragoste nu va tresări când va vedea trecutul tău întunecat - te va lua în brațe și îți va spune că totul va fi bine. Această dragoste nu va fugi de tine când îți vei da jos toate măștile... te va lua de mână și te va ține strâns pe parcursul întregii vieți.

Nu vei găsi o iubire perfectă, dar vei găsi o iubire cu care te vei conecta. Această iubire nu se va îndepărta niciodată de tine. Nu te va lăsa să ai nedumeriri și semne de întrebare. Va veni alături de tine și veți merge împreună pe drumul vostru. Această iubire te va cunoaște. Va dori să îți știe toate secretele.

Nu vei găsi o iubire perfectă... însă vei găsi o iubire care să îți amintească că bunătatea încă există. Această iubire va aduce miere și lapte în viața ta și îți va umple sufletul de fericire. Această iubire te va învăța și va lupta alături de tine, va sta și va face față furtunilor alături de tine. Ea va fi acolo nu doar la bine, ci și la rău.

Nu, nu vei găsi o iubire care este perfectă, însă vei găsi o iubire care este ușoară, care nu doare, care nu se joacă cu mintea ta. Vei înțelege, în sfârșit, că dragostea a fost întotdeauna menită să fie simplă.

Nu, nu vei găsi o iubire perfectă... dar vei găsi o iubire care să îți amintească cât de demnă de dragoste ai fost întotdeauna. Această iubire îți va arăta că nu ai cerut niciodată prea mult. Această iubire va compensa toate momentele în care ți s-a cerut să oferi fără să primești ceva în schimb. Această iubire îți va arăta că ai fost mereu vrednică de ea, că mereu ai meritat să fii văzută și înțeleasă, că mereu ai meritat să fii respectată, auzită, apreciată. Această iubire te va învăța că nu ai cerut niciodată prea mult.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
21 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri