Setari Cookie-uri

4 Lucruri pe care să ți le amintești și care te ajută atunci când te simți pierdută

Fericirea pe termen lung nu poate fi cumpărată... această trebuie câștigată. Dacă preferi să trăiești înconjurată de obiecte de mică semnificație decât de urmele amintirilor fericite, rămâi concentrată pe dobândirea de bunuri tangibile. 

1. În cele mai dificile momente ale vieții tale vei putea observa adevăratele culori ale oamenilor care spun că le pasă de tine.

Observă cine rămâne și cine pleacă și fii recunoscătoare pentru cei care te părăsesc pentru că ți-au oferit puterea de a crește în spațiul pe care ei l-au abandonat. Fii reucnoscatoare pentru oamenii care te iubesc necondiționat pentru că ei sunt cei care contează.

2. Va fi bine.

Respiră profund. Totul va fi bine... poate că nu astăzi, însă în cele din urmă lucrurile se vor aranja. Vor exista momente în care îți vei spune că totul merge prost. S-ar putea să te simți blocată în această rutină pentru totdeauna, însă nu va fi pentru o viață. Uneori trebuie să rămâi optimistă și să îți spui că Soarele va străluci și pe strada ta. Puterea este întotdeauna la tine, tu singură poți înlătura norii negri și deși din față.

Citește și:

3. Cele mai mari probleme sunt deseori doar în capul tău.

Principala cauza a nefericirii nu este niciodată situația actuală, ci gândurile noastre cu privire la ea. Fericirea și succesul se reduc la două elemente: modul în care gândești și modul în care acționezi pe baza gândurilor tale. Oamenii devin într-adevăr remarcabili atunci când încep să creadă că pot face lucruri grozave fără să mai aștepte un moment perfect. Când crezi în tine, ai reușit să bifezi primul secert al succesului.

4. Fericirea pe termen lung nu poate fi cumpărată... această trebuie câștigată.

Dacă preferi să trăiești înconjurată de obiecte de mică semnificație decât de urmele amintirilor fericite, rămâi concentrată pe dobândirea de bunuri tangibile.

Citește și:

Sfatul nostru: încetează să te mai concentrezi asupra lucrruilor pe care le poți atinge și începe să fii atentă la lucrurile care te ating. Fiecare dintre noi are un foc unic în inimă pentru ceva care ne face să ne simțim în viață, să simțim că trăim cu adevărat. Este datoria noastră să găsim acel ceva și să ținem focul aprins.

foto main DJP3tros, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.