Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii 3-9 mai

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Astăzi aleg să văd partea plină a paharului. Astăzi aleg să mă bucur de viață. Astăzi aleg să fiu fericită. Astăzi îmi deschid mintea către oportunităţile nelimitate din jurul meu.

Mantră pentru ziua de marți:

Pacea Divină și armonia deplină mă înconjoară pretutindeni. Manifest compasiune, toleranță și dragoste pentru toți oamenii.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Acestea sunt gânduri false care s-au agățat în mintea mea. Nu le permit să rămână. Pot să le șterg la fel precum aș curăța o fereastră murdară.

Citește și:

Mantră pentru ziua de joi:

Plantez ACUM în mintea mea gânduri de pace, de iubire necondiționată, bucurie, încredere și credință infinită. Sunt în pace. Sunt în siguranță. Sunt în iubire.

Mantră pentru ziua de vineri:

Eliberez toată durerea din inima mea și din sufletul meu. Merg la culcare în Pace și mă trezesc în Fericire.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Trăiesc viața în momentul prezent. Mă bucur de ACUM cu tot sufletul meu. Sunt recunoscătoare pentru fiecare clipă în care am zâmbetul pe buze.

Mantră pentru ziua de duminică:

Cred din mine. Nu renunț atunci când timpurile sunt dificile și lucrurile sunt grele. Aleg să văd partea plină a paharului, să învăț lecțiile și să merg mai departe cu viața mea.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.