Setari Cookie-uri

Cele 3 zodii norocoase ale lunii mai 2021. Fericirea le bate la ușă

Bun venit, dragă mai. În luna ta Soarele strălucește în Taurul încăpățânat, constant și în căutarea plăcerii, reamintindu-ne tuturor să ne detașăm de toate lucrurile din jurul nostru și să ne conectăm la ceea ce contează cu adevărat: la sinele nostru.

Pe 21 mai Soarele se va muta în Gemeni, zodie cunoscută pentru inteligența sa, pentru versatilitate, curaj și poftă de viață. Vom fi încurajați să privim totul din perspective diferite și să absorbim cunoștințele ca un burete. Mai 2021 va fi cea mai bună lunăpentru următoarele semne zodiacale: taur, Gemeni și Pești - iată de ce:

Taur - Te conectezi cu tine însăți

Luna mai este luna ta, draga mea născută în zodia Taur. La urma urmei, începe cu soarele strălucind puternic în semnul tău zodiacal, așa că trebuie să te bucuri de energia pe care acesta o transmite. În următoarea perioadă vei fi concentrată pe definirea scopului tău și recunoașterea punctelor tale forțe interioare.

Nu există o perioadă mai bună decât aceasta de a depune eforturi pentru a înțelege cine ești și ce îți dorești de la viață. Ai ocazia să construiești cea mai bună relație cu tine însăți astfel încât să fii fericită cu adevărat. Nu uita nici de visurile tale - urmează-le, luptă pentru ele și nu renunța până când nu le vei vedea împlinite.

Citește și:

Gemeni - Surprize interesante pe plan sentimental

Luna mai începe cu Mercur și Venus, două planete puternice care intră amandouă în zodia ta până pe 8 mai. Această schimbare îți va ușura următoarea perioadă și va aduce entuziasm și o creștere incredibilă a energiei, încurajându-te să absorbi toate vibrațiile pozitive, pline de iubire ale Univesului.

În momentul în care Soarele intră în zodia ta, lucrurile se vor schimba puțin, devenind destul de intense. Te vei simți deschisă la schimbări și vei îndrăzni să ieși din zona de confort pe toate planurile. Dacă ești deja într-o relație, este posibil să faci pasul cel mare spre final de mai. Dacă ești singură, astrele îți pregătesc o surpriză și îți scot în cale un partener de cuplu de care te vei îndrăgosti imediat.

Citește și:

Pești - Te așteaptă o lună de poveste

Ești într-o călătorie interesantă și plină de surprize speciale întreaga lună mai, draga mea născută în zodia Pești. Jupiter urmează să intre în zodia ta pe la jumătatea lunii, concentrându-și întreaga energie incredibilă asupra vieții tale.

Pregătește-te pentru o creștere emoțională care te va ajuta să vezi lucrurile cu alți ochi și îți va deschide un număr nelimitat de uși și de oportunități speciale de care ar fi bine să profiți. Acest tranzit te va ajuta să fii deschisă la minte, să accepți schimbarea și să încerci ceva nou. Te simți mai fericită ca niciodată pentru că simți că trăiești cea mai bună perioadă din ultimii ani. Ești plină de viață, te bucuri de momentul prezent și, în același timp, abia aștepți să vezi ce îți rezervă Universul.

Citește și:

foto main Tanya Sid, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.