Setari Cookie-uri

Bill Gates divorțează după 27 de ani de căsnicie

Bill Gates și soția lui spun că "nu mai credem că putem crește împreună ca un cuplu, dar vom continua să lucrăm împreună."

Bill și Melinda Gates au anunțat că vor divorța după 27 de ani de căsătorie. Cofondatorul Microsoft și soția sa au acumulat o avere de 124 de miliarde de dolari, numărându-se în top 5 cele mai bogate cupluri din lume.

"După o perioadă de gândire și multă muncă la relația noastră, am luat decizia de a pune capăt căsătoriei noastre." - a declarat perechea într-un mesaj comun postat luni pe Twitter.

Cei doi au creat Fundația Bill și Melinda Gates (Bill and Melinda Gayes Foundation), una dintre cele mai importante fundații din întreaga lume care se concentrează pe îmbunătățirea sistemelor de sănătate și prevenirea bolilor în întreaga lume - inclusiv lupta împotriva Coronavirus - și au declarat că vor continua să conducă fundația împreună:

Citește și:

"Continuăm să împărtășim credința în această misiune și ne vom continua munca împreună la fundație, însă nu mai credem că putem crește împreună ca un cuplu în următoarea fază a vieții noastre. Cerem spațiu și confidențialitate pentru familia noastră în timp ce începem să navigăm în această viață nouă." - au mai spus aceștia.

Bill și Melinda au împreună trei copii - Jennifer (25 de ani), Rory (21 de ani) și Phoebe (18 ani).

Anunțul surpriză vine la mai puțin de două săptămâni de la apariția în public a cuplului la un eveniment dedicat luptei împotriva Coronavirus.

Melinda, în vârstă de 56 de ani, a declarat în trecut faptul că viața lor a fost una "incredibil de grea" din cauză că soțul său (65 de ani) lucrează în mod regulat 16 ore pe zi și nu reușește să își găsească timp pentru familie.

Citește și:

"Crede-mă, îmi amintesc de câteva zile incredibil de grele în căsnicia noastră în care m-am gândit << Oare pot să fac asta?>>" - a spus ea într-un interviu acordat Sunday Times în 2019 pentru a marca 25 de ani de la aniversare.

foto main Roman Motizov, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.