Setari Cookie-uri

10 Afirmații divine care îți exaltă sufletul în sezonul Taurului 

Acceseaza puterea divina, adu in viata ta stabilitate si confort si elibereaza-te de traumele trecutului in sezonul Taurului.

Dacă aveai nevoie de un moment de respiro, sezonul Taurului este în sfârșit aici pentru a ne oferi acea perioadă minunată de odihnă, relaxare și pace interioară.

Am intrat în energia senzorială a Taurului, iar această zodie de încredere ne va domina până pe 21 mai. Indiferent dacă ai iubit sau ai urât focul și scânteia sezonului Berbec, cu siguranță te vei bucura de echilibrul pe care îl vor aduce următoarele săptămâni în viața ta - Taurul este aici pentru a înclina balanța înapoi în favoarea stabilității și a liniștii sufletului.

Indiferent de zodia în care ești născută, cu siguranță poți profita de energia prosperă și reconfortantă a Taurului cu afirmații vindecătoare.

Ce este energia Taurului?

Citește și:

În descrierile lor clasice, Taurii sunt cunoscuți pentru dragostea lor față de mâncare și confot.

Fiind o zodie de pământ (alături de Capicorn și Fecioară), Taurul are în mod natural o conexiune profundă cu lumea fizică - de aceea este stăpânit de un sentiment de responsabilitate pentru mediul înconjurător. Cu un focus unic, Taurul poate aprofunda detaliile a ceea ce este frumos și să preia cu adevărat toată energia pe care Universul i-o transmite.

Energia Taurului este una abundentă, reconfortantă și contagioasă - de aceea este recomandat să profităm de ea și să o folosim.

Iată care sunt afirmațiile pentru următoarea perioadă:

1. Văd frumusețea peste tot.

2. Cultiv frumusețea oriunde.

3. Îmi permit să mă bucur liber de tot ce este frumos.

Citește și:

4. Iubesc viața. Iubesc fiecare clipă pe care o trăiesc pe acest pământ. Iubesc să fiu fericită.

5. Dragostea mea este contagioasă. Ofer iubire la tot pasul.

6. Nu îmi este teamă de rutină. Mă bucur de lucrurile mărunte pentru că știu că acestea sunt cele care contează cu adevărat.

7. Sunt o forță de optimism.

8. Zi de zi încerc să aduc un echilibru în viața mea. Lupt cu răbdare pentru obiectivele mele, pentru visurile mele. Nu uit să mă bucur de momentul prezent.

9. Accept schimbările neașteptate și merg mai departe cu viața mea. Nu mai mult împotriva curentului, ci mă adaptez tuturor modificărilor și îmi continui drumul.

10. Sunt puternică. Sunt în conexiune cu divinitatea. Sunt tot ce am nevoie.

Ai încredere în puterea Taurului

Deși există multe semne puternice ale zodiacului, în sezonul Taurului experimentăm nu doar puterea, ci și sensibilitatea și gingășia. De aceea este foarte important să folosim această energie a Taurului pentru a găși acel echilibru dintre forța și emoție.

Citește și:

Cu multă susținere din partea Univesului și o doză importantă de iubire de sine, putem găsi energie hrănitoare și puternică în sezonul Taurului care va aduce schimbări incredibile în viața noastră. Și, folosind afirmațiile de mai sus, putem accesa această putere oricând ne dorim.

foto main Masterlevsha, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.