Setari Cookie-uri

Cele 9 reguli de aur ale unei relații de iubire

Sunt vechi de sute de ani, dar psihologii spun (și chiar recomandă) că pot fi respectate și în timpurile noastre. Doar așa vom clădi relații sincere, mature, necondiționate și reale.

Iată care sunt cele 9 reguli de aur ale unei relații de dragoste:

1. Respectul este important

Căsătorește-te cu o persoană care îți poate spune cuvinte frumoase (pline de bunătate) chiar și atunci când nu simte să facă asta. Cel mai bun partener este cel care nu va încerca să te insulte niciodată - nici măcar atunci când este supărat pe tine - și asta deoarece te apreciază atât de mult încât nu vrea să te piardă pentru un argument amărât.

2. Timpul petrecut în doi este crucial

Oamenii își fac timp pentru cei la care țin. Oamenii trimit mesaje, sună și răspund celor cu care vor să vorbească. Să nu crezi niciodată pe cineva care îți spune că este mult prea ocupat. Dacă ar vrea să fie în preajma ta, ar face-o. Soluții există, trebuie doar să își dorească să le găsească și să le folosească.

Citește și:

3. Acțiunile sunt cele care contează cu adevărat

Iubirea nu este despre ceea ce spui, ci despre ceea ce faci. Oricine poate spune cuvinte minunate; acțiunile sunt cele care demonstrează cât de mult ții la o persoană.

4. Între parteneri trebuie să existe încredere

Cel mai scump lucru din această lume este încrederea. Poți avea nevoie de ani întregi pentru a câștiga încrederea cuiva... și doar de câteva secunde pentru a o pierde.

5. Cum să păstrezi o relație? Cu răbdare

Vorbește despre lucruri bune și lucruri mai puțin bune, despre probleme, despre griji, despre orice. Construiește încredere. Fii loială. Fii acolo pentru el în momentele dificile. La rândul lui, și el trebuie să fie acolo pentru tine.

6. Lasă trecutul în spate

Citește și:

Nu îi mai permite trecutului să îți distrugă prezentul. Lasă-l în spate și tu bucură-te de ce ai acum. Trăiește în momentul prezent. Nu lăsa pe cineva să revină în viața ta doar pentru că a făcut parte din ea. Acceptă faptul că trecutul nu va fi niciodată viitorul. Nu mai reveni la ceea ce inima încearcă să vindece.

7. Nu încerca să îl schimbi

Nu te aștepta să se schimbe pentru tine. Nu încerca să îl transformi într-o altă persoană. Permite-i să fie ceea ce este, acceptă-l așa cum l-ai cunoscut, apreciază-i defectele. Devino cea mai bună prietenă a lui. Susține-l necondiționat.

8. Comunică... mereu

Comunicarea este cheia. Dacă ești ocupată, spune. Dacă ești supărată, spune. Dacă simți lucrurile diferit, spune. Dacă nu vrei să faci ceva, spune. Dacă nu ești sigură, întreabă. Este atât de simplu, însă atât de important.

Citește și:

9. Nu uita: ești tu și el împotriva lumii

Sunteți o echipă. ÎNTOTDEAUNA. Chiar și în momentele dificile, sunteți voi doi împotriva lumii întregi. Împreună trebuie să căutați soluții pentru a depăși momentele dificile.

foto main Art Pavo, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.