Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 7-13 iunie

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 7-13 iunie

Află care este mantra zodiei tale pentru următoarea săptămână în funcție de zodia în care te-ai născut.

Horoscop pentru suflet. Spune-mi ce zodie esti pentru a iti spune care este mantra dupa care sa iti ghidezi sufletul in urmatoarea saptamana.

Berbec - Cel mai mare și mai complex obstacol pe care va trebui să îl depășesc este mintea mea. Dacă pot să depășesc asta, pot învinge orice.

Taur - Nu voi rămâne prinsă în ce ar fi fost dacă sau ce ar fi trebuit să fie. În schimb, mă voi concentra pe puterea și posibilitatea de a înțelege ce este acum, chiar acum.

Gemeni - Este dificil să pășesc pe un drum nou, însă nu este mai dificil decât să rămân într-un loc care nu mă mulțumește deloc, care îmi oferă doar durere sau, și mai grav, care nici măcar nu mai există.

Rac - Pacea și armonia interioară se întâmplă în momentul în care aleg să nu permit unei alte persoane sau evenimente să îmi controlege gândurile și emoțiile.

Leu - Este posibil să nu pot controla toate lucrurile pe care oamenii le spun și le fac, însă pot decide să nu le iau în calcul.

Fecioară - Viața este așa cum este. O accept, învăț de la ea și cresc o dată cu trecerea timpului. Nu contează ce s-a întâmplat. Ceea ce contează cu adevărat este ceea ce fac de acum înainte.

Balanță - Folosesc durerea și frustrarea că elemente care mă motivează. Nu le mai scot din viața ta, le accept și trăiesc cu ele. Eu dețin controlul asupra modului în care îmi privesc viața.

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri