Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 14-20 iunie

Află care este mantra zodiei tale pentru următoarea săptămână în funcție de zodia în care te-ai născut.

Horoscop saptamanal. Descopera care este mantra dupa care trebuie sa iti ghidezi sufletul in urmatoarea saptamana.

Berbec - Nu pot controla tot ce se întâmplă în viața mea, însă pot controla modul în care răspund la ce se întâmplă. Răspunsul meu este cea mai mare putere pe care o pot avea. 

Taur - Ceea ce îmi spun în fiecare zi, oră, minut, secundă afectează în mod direct ce și cum gândesc și simt despre mine însămi.

Gemeni - Singurele lucruri care stau între mine și visurile mele sunt scuzele pe care le găsesc de fiecare dată. Este timpul să mă opresc și să lupt pentru ceea ce îmi doresc.

Rac - Îmi păstrez calmul și nu permit unei situații dificile să îmi fure zâmbetul de pe buze și să îmi întunece ziua. Accept ce se întâmplă, însă aleg să merg mai departe cu viața mea. Nu pun nicio greutate pe inima mea.

Citește și:

Leu - În momentul în care nu mai pun la suflet ce spun alții despre mine îmi dau seama cât de liber este sufletul meu. Modul în care mă tratează oamenii este problema lor, modul în care reacționez este problema mea. 

Fecioară - Totul se află în echilibru. Singura problemă care există este în sufletul tău. În sine, lumea nu are niciun fel de problemă.

Balanță - Efortul nu este niciodată irosit, chiar dacă duce la rezultate dezamăgitoare. Pentru că întotdeauna mă face mai puternică și mai sigură pe mine. 

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.