Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (14-20 iunie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

A fi pozitiv nu înseamnă să ignori negativismul. Este, însă, varianta sigură pentru a depăși negativismul. Este o diferență foarte mare.

Mantră pentru ziua de marți:

Eu nu sunt un produs al circumstanțelor mele. Sunt un produs al deciziilor mele. Este simplu: nu trebuie să las frica să îmi decidă viitorul.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Dacă iarba pare mai verde în curtea vecinului trebuie să înțeleg că este un semn că ar fi bine să ud mai des iarba din curtea mea.

Citește și:

Mantră pentru ziua de joi:

Când lucrurile sunt dure, trebuie să fiu mai dură. Nu vreau o viață ușoară, vreau doar putere de a îndura o viață grea care duce către succes.

Mantră pentru ziua de vineri:

Astăzi încerc să văd mai departe de țipete și frustrare. Astăzi încerc să văd direct în sufletele oamenilor. Aleg să îi iubesc pentru ceea ce sunt, să îi accept cu toate defectele și să le ofer iubirea pe care o merită.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Eu sunt singura care știe ce se întâmplă în sufletul meu. Nu las ca alte persoane să îmi spună dacă sunt fericită sau nu.

Mantră pentru ziua de duminică:

Problema nu este chiar o problemă. Problema este cantitatea incredibilă de contradicție pe care o am cu privire la această problemă. O las să treacă și învăț să fiu din nou liberă.

Citește și:

foto main Captblack76, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.