Setari Cookie-uri

Cel mai frumos spot publicitar făcut de o țară. Te va convinge să o vizitezi

Oare noi de ce nu putem face astfel de materiale?

Au făcut elvețienii un spot publicitar care te va face să intri pe net și să îți iei primul bilet de avion către ei. Iar dacă timpul sau alte lucruri nu îți permit încă să pleci, atunci cu siguranță vei visa la Elveția zi și noapte.

Clipul este unul de doar un minut și jumătate, însă cu un foarte mare impact - cadre de poveste, apusuri, verde crud, văcuțe pe pajiște, creste de munți pline de zăpadă. Cum să nu îți dorești să fii acolo? În plus, în filmuleț apar două mari celebrități - Roger Federer și Robert De Niro.

"Noul ambasador al Turismului în Elveția, Roger Federer, apare în cel mai recent film al organizației. Acestuia i se alătură legendarul actor și câștigător al premiului Oscar, Robert De Niro. În scurtmetraj, De Niro respinge invitația lui Federer de a juca într-un film despre Elveția. El crede că această țară este pură, impresionantă și incredibil de frumoasă, însă spune că nu există dramă în Elveția - iar De Niro își concentrează rolul pe drame." - este descrierea care însoțește clipul.

Citește și:

Roger Federer a mărturisit că va dona banii primiți pentru acest proiect către propria fundație pentru a ajuta copiii defavorizați din Elveția.

Clipul se numeste "No Drama" si poate fi vizionat mai jos.

foto main emperorcosar, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.