Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii 10-16 mai

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Bună dimineața, Soare! Am tot ce îmi trebuie pentru a rezolva orice provocări m-ar aștepta și pentru a face ca ziua de astăzi să fie una cu adevărat specială. Sunt pregătită.

Mantră pentru ziua de marți:

Mă concentrez pe clipa prezentă. Învăț să las trecutul în urmă. Învăț să nu mă mai învinovățesc pentru greșelile comise. Evoluez pe fiecare zi. Mai am puțin și voi ajunge acolo unde îmi doresc. Am răbdare în acest proces.

Citește și:

Mantră pentru ziua de miercuri:

Promit să nu îmi mai fac scenarii negative cu care să îmi îngreunez singură sufletul. Învăț să renunț la toate lucrurile care nu îmi sunt destinate.

Mantră pentru ziua de joi:

Nu privesc obstacolele din viață ca pe ceva rău. Le iau ca pe o nouă aventură. Dacă eu nu cred în mine, nimeni altcineva nu o va face.

Mantră pentru ziua de vineri:

Uneori alegerile greșite ne aduc în locurile potrivite. Pentru a fi creativă și productivă în viață, trebuie ca mai întâi să nu îmi mai fie teamă să fac greșeli.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Nu mai aștept momentul potrivit. Încep să fac pași. La început este posibil să nu merg în direcția la care visam, însă atâta timp cât merg mai departe creez o nouă viață.

Citește și:

Mantră pentru ziua de duminică:

Astăzi aleg să văd partea frumoasă a vieții. Aleg să mă bucur de fiecare moment. Aleg să fiu recunoscătoare pentru tot ce mi se întâmplă. Aleg să trăiesc cu zâmbetul pe buze.

foto main: BigLike Images Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.