Setari Cookie-uri

Sa nu renunti NICIODATA la dragoste. Chiar daca acum pare imposibil de gasit

Nu iti pierde speranta. Ai incredere ca iti vei gasi sufletul pereche. Asteapta sa vezi ce plan minunat are Universul pentru tine. 

Cautarea iubirii este o aventura interesanta. Iesi in oras, cunosti oameni noi, te distrezi si speri sa intalnesti dragostea vietii tale.

Pe de alta parte, intalnirile cu persoane noi pot fi o bataie de cap - si de multe ori calatoria este mai frustranta decat distractiva. Chiar si asa, nu iti pierde speranta. Iti vezi gasi sufletul pereche. Iata cateva motive pentru care nu ar trebui sa renunti sa crezi in dragoste:

1. Dragostea te invata lectii importanta

Trecerea printr-o relatie esuata poate fi o experienta frustranta, sfasietoare si deprimanta. Insa aminteste-ti ca totul se intampla pentru un motiv. Doar pentru ca o relatie s-a incheiat, asta nu inseamna ca nu mai exista dragoste pentru tine. In loc sa privesti relatiile esuate ca pierdere de timp, fa o lista cu tot ce ai invatat din ele. Poate ca ai aflat ca esti mai puternica decat crezi. Poate ca ai invatat ce iti doresti si ce nu vei mai tolera niciodata in relatiile viitoare.

Citește și:

2. Ai timp sa cresti

Foloseste perioada in care esti singura pentru a invata cine esti si a creste din fiecare experienta prin care treci. Experiementeaza, descopera-te, da-ti seama cine esti, ce iti doresti, ce iti place sa faci. Descopera noi pasiuni si hobby-uri.

3. Meriti o iubire adevarata

Nu te multumi cu mai putin decat meriti. Daca vrei sa gasesti dragostea adevarata, trebuie sa fii dispusa sa respingi fiecare persoana nepotrivita care apare in viata ta.

Gasirea iubirii adevarate este strans legata de:

- petrecerea timpului de calitate impreuna;

- invatarea artei comunicarii;

- impartasirea de obiective, visuri, planuri similare;

- gasirea iubirii adevarate inseamna si gasirea unei persoane care te atrage, care te face sa razi, care iti este loiala si care te respecta.

4. O singura persoana iti poate schimba viata

Citește și:

Ultima intalnire a fost groaznica... dar gandeste-te ca nu vei mai vedea niciodata persoana respectiva. Si sa iti mai spun ceva: urmatorul barbat ar putea fi sufletul tau pereche. Urmatoarea intalnire ar putea fi cea care iti va schimba viata. Ai nevoie de o singura persoana pentru a iti fura inima si a iti da lumea peste cap.

foto main bruniewska, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.