Setari Cookie-uri

5 Mesaje trimise de Univers pentru a face din 2021 cel mai bun an de până acum

Mâna sus cine îți dorește să aibă un 2021 minunat. Tu, eu și restul lumii, nu? Cine nu își dorește să facă din acest an cel mai bun de până acum? Mai ales după toate întâmplările. Este timpul, însă, să recunoaștem un lucru important - asta nu se va întâmpla din pură întâmplare. Bineînțeles că există posibilitatea de a avea un 2021 de poveste, însă va trebui să preluăm frâiele vieții noastre și să ne apucăm de treabă. 

Iată cele mai importante mesaje trimise de Univers pentru a face din 2021 cel mai bun an de până acum:

1. Să nu te simți niciodată singură. Întregul Univers este înăuntrul tău

Niciodată, dar niciodată, să nu te simți singură. Pentru că nu ești. Ești parte din acest Univers - ești o piesă importantă la puzzle. Atunci când ai o zi mai dificilă, privește cerul - privește norii, privește soarele, privește luna, privește tot ce este sus. Și spune-ți că tu ești parte din această poveste, din această lume.

2. Setează-ți obiective clare

Să începi un drum nou fără să îți stabilești obiective este ca și cum ai începe o excursie fără o hartă - s-ar putea să ajungi într-un loc cu adevărat special, însă s-ar putea să ajungi și într-un loc groaznic. Ce trebuie să știi este că este foarte puțin probabil să ajungi acolo unde ai vrea tu să fii.

Citește și:

Închide ochii și imaginează-ți unde ți-ai dori să fii până la finalul anului. Apoi deschide ochii și scrie tot ce ți-ai imaginat, apoi stabilește obiective practice pentru a te ajuta să ajungi acolo.

3. Învață din trecut, dar nu îl repeta

Ia-ți ceva timp pentru a te gândi la toate experiențele de anul trecut și, mai important, ține cont de toate lecțiile pe care le-ai învățat din aceste experiențe. Înțelege că tot ce s-a întâmplat anul trecut a fost pur și simplu un rezultat - nu te lăsa prinsă în etichetarea acestor rezultate ca fiind bune sau rele, ca succese sau că eșecuri.

Spune-ți că rezultatele sunt doar feedback. Învață din greșelile pe care le-ai făcut și ia-ți angajamentul de a nu le mai repeta. De asemenea, ține cont de faptul că acțiunile care ți-au adus succes anul trecut ar putea să nu fie asemănătoare cu acțiunile pe care trebuie să le practici în acest an. Fii deschisă la noi abordări.

Citește și:

4. Bucură-te de micile victorii în fiecare zi

Învață arta recunoștinței. Ia-ți câteva minute în fiecare zi pentru a îți notă pe o agenda lucrurile care merg bine în viațata, pentru care ești recunoscătoare. De asemenea, asigură-te că te conectezi emoțional cu aceste lucruri pentru care îți exprimi recunoștința - și nu enumeri niște lucruri din memorie.

5. Fă ceea ce îți place

Cât mai des cu putință. Trăiește așa cum vrei. Bucură-te de viață. Alege să te lași condusă de intuiție. Fă-ți timp pentru a îți bucura sufletul. Fă-ți timp pentru tine. Nu uita că ai o singură viață - iar timpul trece incredibil de repede.

foto main sun ok, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.