Setari Cookie-uri

Povestea lui Gwen Stefani. Cum a găsit puterea să o ia de la capăt după ce a aflat că soțul avea o aventură de 3 ani cu dădaca

Probabil una dintre cele mai incredibile povești de iubire. Credea că lumea ei se sfârșește. Însă habar nu avea ce îi pregătea Universul. După atât de multă durere avea să își întâlnească adevăratul suflet pereche. 

Aceasta este povestea extrem de frumoasă din spatele relației dintre Gwen Stefani și Blake Shelton. Totul a început în cel mai neașteptat mod: momentul în care Gwen Stefani a aflat că soțul ei, tatăl copiilor, bărbatul pe care îl iubea cel mai mult, pe care îl aprecia enorm și cu carese vedea la bătrânețe, avea o relație de 3 ani cu dădaca.

"M-am simțit ca o fraieră, am plâns non stop și mă întrebam ce să fac cu viața mea? Nimic nu mai conta... tot ce îmi doream era să nu mor de durere" - spunea Gwen Stefani în puținele declarații pe care le-a dat.

Cei trei copii ai ei i-au dat puterea de a se ridica de la pământ și de a merge mai departe. Artista a încercat să se îngroape în muncă pentru a scăpa de trecut, așa că a acceptat propunerea de a fi jurat la X Factor - nici prin cap nu îi trecea că urma să înceapă cel mai frumos drum din viața sa.

Citește și:

Artista a devenit foarte precaută cu privire la oamenii pe care îi lăsa aproape de ea pentru că nu voia să mai fie rănită. Construise ziduri înalte în jurul inimii sale și stătea departe de bărbați. "De ce să mai sufăr? De ce sunt atât de ghinionistă în iubire? Am acești părinți minunați care au o relație incredibilă - ei au fost exemplul meu în viață - iar relația mea a fost una dezastruoasă."

Pe platourile de filmare la X Factor, Gwen l-a întâlnit pe Blake Shelton, un alt suflet rănit în dragoste ce trecea printr-un divorț dureros. Cei doi au simțit că împărtășesc aceeași poveste, așa că au devenit prieteni foarte buni și au început să petreacă din ce în ce mai mult timp împreună și să își povestească dezamăgirile în dragoste. Așa au legat o relație cu adevărat specială ce avea să devină una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din lume.

Citește și:

Extrem de diferiți ca personalitate și stil de viață, însă uniți de dezamăgiri și durere , cei doi au construit o relație cu adevărat specială.

Mai jos găsiți clipul video cu întreaga poveste:

foto main faestock, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.