Setari Cookie-uri

Cele 3 semne zodiacale norocoase în a doua jumătate a lunii mai 

Ești curioasă dacă te numeri printre ele?

Schimbări incredibile pe plan sentimental pentru norocoșii din zodia Taur, reîntâlniri cu oameni din trecut pentru Lei, în timp ce Scorpionii sunt liberi să facă ce își doresc.

Taur - Astrele sunt foarte generoase cu tine

Se vede că este luna ta, draga mea născută în zodia Taur. Nu ai câteva zile norocoase, ai întreaga lună mai cu adevărat specială. Trebuie doar să te bucuri de ea. Universul este de partea ta și în ultimele două săptămâni și te ajută să dărâmi acele bariere pe care le-ai construit în jurul inimii tale de teama de a nu mai fi rănită.

Îndreaptă-ți atenția asupra vieții sentimentale, unde ai parte de surprize cu adevărat speciale. Dacă ești deja într-o relație, acceptă iubirea pe care o primești din partea persoanei iubite - pentru că este una sinceră, matură și reală. Dacă ești singură, nu trebuie să mai aștepți foarte mult. Cupidon are deja săgeata pregătită, știe și care este sufletul pe care trebuie să ți-l scoată în cale. Așteaptă doar momentul potrivit.

Citește și:

Leu - Reîntâlnești oameni din trecut

Universul îți recomandă ca în a doua parte a lunii mai să îți îndrepți întreaga atenție asupra vieții personale - în special asupra relațiilor pe care le ai cu oamenii dragi sufletului tău. Acum ai ocazia să rezolvi neînțelegeri, probleme dificile sau chiar conflicte dureroase cu membrii familiei sau prietenii apropiați.

De asemenea, este posibil să te întorci puțin în trecut deoarece întâlnești câteva persoane cu care nu ai mai vorbit de foarte mult timp din diverse motive, însă pe care vrei să le readuci în viața ta deoarece îți dai seama că timpul petrecut alături de ele este unul special, iar tu te simți fericită.

Scorpion - De când nu ai mai avut parte de atât de multă libertate?

Citește și:

Ultimele două săptămâni din luna mai par să fie unele pline de schimbări interesante pentru tine. Nu te așteptai la asta, însă se pare că îți place să fii luată pe nepregătite deoarece reușești să te adaptezi foarte bine și chiar te bucuri de această călătorie nouă.

Ai încredere în Univers că știe ce face. Ai ocazia să explorezi, să întâlnești oameni noi, să descoperi lucruri interesante, să înveți lecții importante care te vor ajuta în viitor. Simți că trăiești cu adevărat și îți dai seama cât de frumos este să ieși din zona de confort și să nu mai încerci să controlezi fiecare aspect al vieții tale.

foto main HBRH, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.