Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 24-30 mai

Horoscopul sufletului. Rosteste mantra potrivita zodiei tale in urmatoarea saptamana si vei vedea cate lucruri minunate ti se vor intampla.

Spune-mi ce zodie ești și eu îți voi spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie și care îți va aduce liniște.

Berbec

Toate problemele au o soluție, fiecare experiență reprezintă o oportunitate pentru mine să învăț și să cresc și sunt în siguranță. Sunt în pace!

Taur

Mă eliberez toate fricile şi îndoielile. Aleg acum să mă eliberez de toate îndoielile şi fricile distructive. Mă accept şi creez pace în mintea şi inima mea. Sunt iubită şi în siguranță.

Gemeni

Pentru a înţelege totul trebuie să iert totul. Învăț să îmi eliberez sufletul și inima de toate emoțiile și sentimentele dificile. Învăț să las trecutul în spate și să merg mai departe cu viața mea. Învăț să fiu fericită acum.

Citește și:

Rac

Iubesc viața. Să trăiesc din plin şi liberă este dreptul meu din naştere. Ofer vieții exact ce îmi doresc ca viața să-mi ofere mie. Sunt bucurosoasă că trăiesc.

Leu

Mă eliberez de trecut, iertându-mă pe mine şi iertându-i şi pe ceilalți. Iertarea este răspunsul la aproape toate problemele. Iertarea este un dar pentru mine. Iert şi mă eliberez.

Fecioară

Deschid noi uşi vieții. Mă bucur de ceea ce am şi ştiu că am mereu în fața mea noi experiențe. Întâmpin noul cu brațele deschise. Am încredere că viața este minunată.

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.