Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (24-30 mai)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Pacea Divină și armonia deplină mă înconjoară pretutindeni. Manifest compasiune, toleranță și dragoste pentru toți oamenii.

Mantră pentru ziua de marți:

Sunt aici, singurul moment care contează se desfășoară în fața ochilor mei. Nu trăiesc în trecut, nu visez la viitor, îmi concentrez mintea asupra momentelor frumoase din prezent.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Este greu, dar nu este imposibil. Am încredere în mine că voi reuși. Am încredere în Univers că mă ajută să merg pe drumul cel bun. Am încredere în divinitate că mă susține și îmi dă puterea de a depăși aceste momente.

Citește și:

Mantră pentru ziua de joi:

Nimeni nu ne salvează decât noi înșine. Nimeni nu poate și nimeni nu va putea. Noi înșine trebuie să ne construim calea.

Mantră pentru ziua de vineri:

Mă eliberez toate fricile şi îndoielile. Aleg acum să mă eliberez de toate îndoielile şi fricile distructive. Mă accept şi creez pace în mintea şi inima mea. Sunt iubită şi în siguranță.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Sunt gata să mă eliberez de credințele vechi şi negative. Ele sunt doar gândurile care îmi stau în cale. Noile mele gânduri sunt constructive şi mă împlinesc.

Mantră pentru ziua de duminică:

Dragostea este contagioasă. Când împărtășesc dragoste, vine înapoi la mine multiplicată. Dragostea deschide orice ușă.

Citește și:

foto main luboffke, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.