Setari Cookie-uri

 A apărut trailerul pentru FRIENDS și este MINUNAT

Așteptarea a luat sfârșit. A apărut trailerul pentru reuniunea FRIENDS ce va avea loc la finalul lunii mai.

La 17 ani de la încheierea serialului Friends producătorii lor ne surprind cu episodul pe care cu toții îl așteptam.

HBO Max a lansat primul trailer pentru reuniunea celor 6 prieteni - la aceasta vor participa nu doar actorii principali, ci și câțiva invitați speciali. Producătorii au decis să nu filmeze un nou episod din Friends, ci mai degrabă să îi reunească pe toți pentru a-și aminti timpul petrecut pe platourile de filmare.

Reuniunea FRIENDS, numită "The One Where They Get Back Together", va fi difuzată joi, 27 mai.

Show-ul urma să fie difuzat anul trecut, însă a fost amânat din cauza pandemiei. David Schwimmer, actorul care l-a interpretat pe Ross, a spus că această întârziere a făcut că reuniunea să fie și mai specială pentru toată lumea: "S-a dovedit a fi ceva cu adevărat special pentru fani. Cred că va ridica moralul multor oameni." - a declarat actorul.

Citește și:

"Prietenii noștri preferați s-au întors pe platoul în care a început totul. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer și invitați speciali se reunesc pentru a discuta tot... de la procesul lor de casting până la marea întrebare: Ross și Rachel au luat o pauză de la relația lor? Asistă la legătura incredibilă a grupului care a surprins perfect momentul în care prietenii tăi au devenit familia ta" - este mesajul care însoțește trailerul.

foto main FrameStockFootages, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.