Setari Cookie-uri

La Casa De Papel. Sfarsitul jafului se apropie

Partea 5 a seriei iconice va fi lansată în două volume, pe 3 septembrie și pe 3 decembrie 2021

comunicat de presa: Netflix anunță astăzi data lansării pentru sezonul final al seriei La Casa de Papel. Potrivit anunțului, cel mai faimos jaf din istorie se va încheia în două părți a câte cinci episoade: volumul 1 va fi lansat pe 3 septembrie și volumul 2 va fi lansat pe 3 decembrie 2021.

Când am început să scriem partea 5 a serialului, în mijlocul pandemiei, am simțit că trebuie să schimbăm ceea ce era așteptat de la sezonul de zece episoade și am folosit toate instrumentele pe care le-am avut pentru a crea senzația unui final de serie în primul volum în sine. Am decis să lucrăm într-un gen extrem de agresiv, punând banda în pericol. În volumul 2, ne concentrăm mai mult pe situația emoțională a personajelor. Este o călătorie prin harta lor sentimentală care ne leagă direct de plecarea lor”, a spus Álex Pina, creatorul serialului.

Citește și:

Sinopsis oficial:

Banda este închisă în Banca Spaniei de mai bine de 100 de ore. Au reușit să o salveze Lisbon, dar unul dintre cele mai întunecate momente s-a așternut asupra lor după ce au pierdut pe unul de-ai lor. Profesorul a fost capturat de Sierra și, pentru prima dată, nu are un plan de evadare. Tocmai când se pare că nimic altceva nu ar putea merge prost, apare un inamic mult mai puternic decât oricare dintre cei cu care s-au confruntat: armata. Sfârșitul celui mai mare jaf din istorie se apropie și ceea ce a început ca un jaf se va transforma într-un război.

Despre Netflix:

Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu 208 milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare și lungmetraje într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea, fără publicitate sau angajamente.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.