Setari Cookie-uri

MIRA lansează Zi Merci, povestea muzicală ce încheie albumul MiraDivina

După ce ne-a plimbat prin univers cu „Nave Spațiale”, MIRA prezintă „Zi Merci”, ultima poveste muzicală ce se regăsește pe primul album din carieră al artistei. Lansat la începutul primăverii atât fizic cât și online, „MiraDivina” este un material discografic personal ce culege experiențe reale împărțite în 8 single-uri. 

comunicat de presa: „Zi Merci” este o piesă pasională cu un mesaj sensibil, ce te trece printr-un amalgam de stări, de la euforie, iubire și până la agonie. Compus de către artistă alături de Florian Rus, Roland Kiss și Șerban Cazan, single-ul este însoțit de un videoclip regizat de Kobzzon. Clipul o prezintă pe MIRA în rolul unei femei puternice, care nu se ascunde și își lasă la vedere fiecare latură. „Și nebună și cuminte, dar îți place cum se simte” sunt versurile prin care artista dă frâu liber fiecărei trăiri.

„Cu acest clip al single-ului «Zi Merci» închei albumul «MiraDivina». Piesa aceasta vorbește despre lupta din relație pe care o duc doi oameni care se iubesc foarte mult. Este cumva și o notă de amuzament în text pe care sper să o recunoască oamenii. Am scris-o împreună cu Florian Rus și Roland Kiss într-o sesiune când le povesteam că iubirea trece prin mai multe faze", povestește artista.

Citește și:

MIRA este una dintre cele mai iubite voci feminine ale momentului. Compune, cântă la chitară și pian, iar recent a lansat primul său album din carieră pe care se regăsesc piese precum „Zero absolut”, „Învață-mă”, „De ce”, „Plus și minus” și „O privire”. Printre cele mai de succes piese ale artistei se numără „Cum de te lasă”, „Ce-o fi o fi” (alături de Vescan), „Fete din Balcani” (alături de Corina și Skizzo Skillz), „Vina”, „Uit de tine”, „Inimă nebună”, „Maracas” (alături de Lino), dar și „Străzile din București” (împreună cu Florian Rus). De-a lungul timpului, single-urile lansate de MIRA au cucerit topurile muzicale și inimile fanilor și au adunat sute de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.