Setari Cookie-uri

Actorul Elliot Page (fostă Ellen Page) a postat prima fotografie după operația în urma căreia și-a îndepărtat sânii

La o lună după operație, actorul îi spunea lui Oprah Winfrey că acest pas l-a făcut să se simtă confortabil în corpul său „probabil pentru prima dată”.

Elliot Page a postat luni pe contul sau oficial de Instagram o fotografie la piscină. Actorul canadian poartă un șort de baie într-o nuanță intensă de roșu și... cam atât. Aceasta este prima imagine după operația de bust pe care a avut-o în luna decembrie.

#transjoy #transisbeautiful - sunt hashtagurile ce însoțesc postarea.

Este pentru prima dată când Page împărtășește o fotografie fără cămașă după intervenția chirurgiala pe care a făcut-o anul trecut. Operația pentru bărbații transgender este o procedură de îndepărtare a țesuturilor mamare (mastectomie subcutanată).

Actorul, născut Ellen Page, a declarat că este transgender în decembrie 2020.

În martie, el a acordat primul său interviu de când a făcut anunțul, spunând revistei TIME că a crescut simțindu-se "un băiat" de la o vârstă fragedă, însă a trebuit "să arate într-un anumit fel" pentru cariera sa de actor - care a început de la vârsta de 10 ani.

Citește și:

Actorul a mărturisit că încă de mic voia să fie băiat și că cea mai mare bucurie a lui din copilărie a fost la vârsta de 9 ani, când părinții l-au lăsat să își tundă părul scurt.

"M-am simțit ca un adevărat băiat." - a declarat Page.

"Am vrut să fiu băiat. O întrebam tot timpul pe mama dacă pot fi băiat la un moment dat în viață." - a continuat acesta.

În perioada pandemiei, Page a luat câteva decizii importante ce urmau să îi schimbe viața. Actorul s-a despărțit de partenera sa de viață, Emma Portner - divorțul s-a încheiat la începutul anului 2021 - chiar dacă au ales să meargă pe drumuri separate în viață, aceștia au rămas prieteni apropiați.

"Am reușit, în sfârșit, să îmbrățișez cine sunt cu adevărat. Am reușit să mă îmbrățișez fiind trasgender și să devin pe deplin cine sunt." - a mai spus Page pentru TIME.

Citește și:

Acest lucru a dus la o serie de decizii noi - una dintre acestea era ca lumea să îi spună pe un alt nume - Elliot (și nu Ellen). Cealaltă decizie a fost de a folosi pronume diferite (atât el, cât și ei).

O altă decizie importantă a fost intervenția chirurgicală în zona bustului. Page a ținut morțiș să sublinieze, totuși, că a fi trans nu este doar despre o operație. Pentru unele persoane, această etapă este inutilă. Pentru altele, este inaccesibilă. Pentru el, însă, operația a fost ceva care l-a ajutat să se recunoască, în cele din urmă, în momentul în care se privește în oglindă.

La un moment dat actorul a spus că perioada pubertății a fost un adevărat iad din cauză că nu putea să accepte transformarea corpului său.

"Această operație mi-a schimbat complet viața." - a încheiat Page.

Citește și:

foto main OneSideProFoto, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.