Setari Cookie-uri

Mercur Retrograd în Gemeni: 31 mai - 21 iunie. Schimbare uriașă în Univers ce va afecta toate zodiile

Universul ne spune să fim pregătiți și să ne așteptăm la greșeli majore în viața personală. Trebuie să ne lovim destul de puternic de ușile închise pentru a învăța lecțiile importante și a nu ne mai întoarce în trecut. 

Unul dintre cele mai importante evenimente astrologice ale anului 2021 este reprezentat de intrarea lui Mercur în Retrograd în zodia Gemeni. Energia Universului se va schimba și va produce niște mișcări extrem de interesante și neașteptate pentru fiecare semn zodiacal în parte.

Pe data de 31 mai, Mercur își începe traseul retrograd. Mercur este planeta care guvernează comunicarea, relațiile, gândirea, sincronizarea și programarea. Perioadele sale retrograde ne pot aruncă într-adevăr într-o spirală neașteptată de schimbări, zdruncinând zdravăn echilibrul cu care suntem obișnuiți.

Ce înseamnă Mercur retrograd?

Mercur este planeta în mișcare rapidă care guvernează comunicarea, tehnologia și călătoriile. Numită după zeitatea romană care a servit ca mesager al zeilor, Mercur ne ajută să transmitem mesaje importante controlând ceea ce spunem și modul în care procesăm informațiile pe care le auzim la alte persoane.

Citește și:

Termenul "retrograd" provine din cuvântul latin "retrogradus" și inseeamna "pas înapoi". Așadar, așa cum sugerează și numele, perioadele "Mercur retrograd" sunt asociate cu confuzie, întârziere și frustrare - deoarece toate lucrurile legate de comunicare sunt în dezechilibru.

Mercur intră în retrograd în Gemeni pe 31 mai și iese abia pe 21 iunie. Ce ne așteaptă în următoarea perioadă?

Universul ne spune să fim pregătiți și să ne așteptăm la greșeli majore în viața personală. Trebuie să ne lovim destul de puternic de ușile închise pentru a învăța lecțiile importante și a nu ne mai întoarce în trecut.

De asemenea, ar fi cazul să facem un pas în spate și să nu mai încercăm să controlăm fiecare aspect al vieții noastre. Uneori trebuie să îi permitem divinității să ne arate planul pe care îl are pregătit pentru noi. De aceea în următoarele săptămâni ar fi bine să ne lăsăm puțin purtați de val și să ne bucurăm de această călătorie fix așa cum este ea: cu bune și cu rele, cu momente frumoase și momente mai puțin frumoase. Să îmbrățișăm tristețea și să sărbătorim fericirea.

Citește și:

Cum să supraviețuim lui Mercur retrograd?

Este momentul să abordăm cu precauție fiecare lucru legat de comunicare, călătorii, tehnologie și relații.

Trebuie să încercăm să ne lăsăm conduși de intuiție, să nu ne grăbim în decizii și să încercăm să avem mai multă încredere în noi.

Acesta nu este un moment bun să ascultăm de ce spun oamenii din jurul nostru - din contra, ar fi bine să nu pierdem contactul dintre minte și suflet. Să rămânem conectați la emoțiile noastre și să ne onorăm cinstit sentimentele pe care le avem.

foto main Oleksandrum, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.