Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (31 mai - 6 iunie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Sufletul meu este liber... însă eu singură mi-l încarc lăsându-mă influențată de ce spun oamenii despre mine. Modul în care alții mă tratează este problema lor, însă modul în care eu reacționez la ce fac și spun ei este problema mea.

Mantră pentru ziua de marți:

Învăț să folosesc durerea și frustrarea ca elemente care mă motivează. Nu le mai ascund, nu le mai scot din viața mea - le accept și trăiesc cu ele astfel încât să mă ajute să devin mai puternică.

Citește și:

Mantră pentru ziua de miercuri:

Nu mă mai gândesc că am mâinile legate la spate în acest moment. Cum viața se schimbă în fiecare secundă, și eu mă pot schimba. Am încredere în mine.

Mantră pentru ziua de joi:

Timpul trece și învăț să îl prețuiesc mai bine. Pentru mine contează mai mult relațiile autentice, munca semnificativă și pacea minții. Altceva nu contează.

Mantră pentru ziua de vineri:

Am mare încredere în mine și știu că voi reuși ceea ce îmi propun. Puțin câte puțin reușesc să îmi construiesc drumul pe care vreau să merg. În curând voi putea ajunge să îmi împlinesc visurile.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Mă concentrez asupra ceea ce sunt. Nu sunt ură, nu sunt lacrimi, nu sunt probleme. Sunt un suflet pur care alege să meargă mai departe indiferent de situația în care se află.

Citește și:

Mantră pentru ziua de duminică:

Învăț să nu mai iau lucrurile personal - chiar și atunci când acestea par personale. Foarte rar oamenii acționează în funcție de mine - ei fac ce trebuie să facă pentru a fi fericiți. Și eu trebuie să fac la fel.

foto main luboffke, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.