Setari Cookie-uri

7 Mesaje vindecătoare pe care să ți le spui de 20 de ori pe zi pentru a elibera energia negativă din viața ta

Să fii în pace nu înseamnă să fii într-un spațiu în care nu există haos, necazuri sau realități dure de care să te ocup. Să fii în pace înseamnă să fii în mijlocul futunii și, totuși, să rămâi puternică mental, emoțional și fizic.

Aceste mesaje cu care să îți încurajezi sufletul să meargă mai departe te vor ajuta să găsești puterea de a te ridica de la pământ în momentele dificile, de a elibera negativitatea din viața ta și de a îți focusa mintea pe lucrurile care contează cu adevărat, aducând lumină, optimism și energie pozitivă la fiecare pas pe care urmează să îl faci de acum înainte.

Salvează-le pe cele cu care rezonezi cel mai bine, printează-le și lipește-le pe acolo pe unde treci cel mai des - astfel încât să le poți vedea și să le poți citi. De câte ori te simți stresată, copleșită sau confuză cu privire la următorul pas pe care trebuie să îl faci, oprește-te un minut și citește-le în liniște... pentru sufletul tău.

1. Scopul este să schimb răspunsul la ce nu pot controla. Să cresc atât de puternică în interior încât nimic din exterior să nu mă poate afecta fără permisiunea mea conștientă.

Citește și:

2. Cu cât trece timpul, cu atât devin mai sigură pe mine, mai încrezătoare în forțele proprii, mai puternică, mai liniștită. Universul îmi luminează calea și mă ajută să merg mai departe.

3. Aleg să mă concentrez pe lucrurile care contează cu adevărat. Nu vreau să pierd în zadar timpul și peste ani și ani să îmi dau seama câte lucruri minunate puteam face în viața mea.

4. Îmi antrenez mintea pentru a vedea binele din viața mea. Optimismul este o alegere. Fericirea este o alegerea. Pacea vieții mele depinde în mare măsură de calitatea gândurilor mele de astăzi.

5. Luptele pe care le duc mă ajută să cresc în moduri pe care încă nu mi le pot imagina. Poate că este greu de înțeles acum, însă într-o zi voi privi înapoi și voi realiza că lucrurile trebuiau să se întâmple așa cum s-au întâmplat pentru a mă conduce și a mă ajuta să ajung unde sunt acum.

Citește și:

6. Să fiu în pace nu înseamnă să fiu într-un spațiu în care nu există haos, necazuri sau realități dure de care să mă ocup. Să fiu în pace înseamnă să fiu în mijlocul futunii și, totuși, să rămân puternică mental, emoțional și fizic.

7. Am răbdare cu ziua de astăzi, însă nu rămân în acest punct. Răbdarea în viață nu înseamnă să aștepți - răbdarea reprezintă capacitatea de a avea o atitudine pozitivă în timp ce lucrezi din greu pentru ceea ce îți dorești.

foto main luboffke, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.