Setari Cookie-uri

5 Lucruri pe care Universul vrea să le știi atunci când simți că nu mai ai încredere în tine

Nu cuvintele pe care le spui cu voce tare tuturor oamenilor din jurul tău sunt cele care determină viața ta - ci cele pe care i le șoptești în tăcere sufletului tău. Acestea sunt cele care au cea mai mare putere.

Iată ce vrea Universul să știi atunci când simți că nu mai ai încredere în tine:

1. Povestea pe care ți-o spui este povestea din care trăiești

Fiecare persoană își spune o poveste în interior. În fiecare zi. Tot timpul. Și această poveste te face ceea ce ești - pune bazele pentru fiecare acțiune pe care alegi să o faci sau să nu o faci. Te construiești din această poveste.

2. Fiecare gând mic, nesigur este schimbător și nu durează o veșnicie

Odată ce începi să te îndoiești de tine, nu mai este loc de nimic altceva până nu faci o schimbare. Va trebui să îi permiți adevărului din sufletul tău să fie mai puternic decât minciunile care ți-au infectat inima.

3. Adevărul este cel mai puternic atu al tău

În loc să zâmbești pentru a fi politicoasă, plângi dacă ai nevoie. În loc să râzi când ești nervoasă sau te simți inconfortabil, spune adevărul. În loc să acționezi ca și cum totul este în regulă, deschide-ți sufletul și vorbește fără perdea. Pune-ți sentimentele pe masă. Fii sinceră!

Citește și:

4. Singura persoană care trebuie să te intereseze ești tu însăți

Ori de câte ori ești nesigură pe tine, demonstrezi că nu ești confortabilă cu tine însăți. Dacă ai fi, atunci nu ar exista nicio problemă - nu ai căuta păreri la alții. Nu ți-ai face griji cu privire la ce spun alții despre tine - pentru că totul este irelevant.

5. Cel mai mare critic al tău trăiește în percepția ta cu privire la percepția oamenilor cu privire la tine

Una dintre cele mai mari (și mai importante) călătorii în viață este depășirea gândurilor nesigure și învățarea să nu îți pese atât de mult de opiniile altor persoane.

foto main luboffke, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.