Setari Cookie-uri

AMNA și Qupra lansează Arde

AMNA și Qupra fac echipă și lansează „Arde”, o piesă fresh care îți rămâne întipărită în minte de la primul refren.

comunicat de presa: Compus de către artist alături de Cyutz și Cristian Tarcea, „Arde” este un single ce transmite prin versuri o poveste cu final fericit. „Arde, arde/ Nimeni nu ne mai desparte” sunt versurile prin care cei doi artiști își dezvăluie sentimentele și caută să se bucure de fiecare moment petrecut împreună pentru că „Arde” înseamnă de fapt, flacăra iubirii și sentimentele ce cresc în intensitate cu fiecare clipă petrecută împreună. Clipul, în regia lui Silviu Mîndroc, scoate în evidență prin imagini ceea ce AMNA și Qupra au vrut să transmită, și anume: Iubirea trebuie trăită nu ascunsă.

„Colaborarea cu Qupra a început într-o zi când producătorul muzical, Cristian Tarcea, mi-a arătat primele idei ale acestei piese. Mi-a plăcut foarte mult, «Arde» e un single de vară, fresh, care sper să vă placă, iar Qupra e un băiat talentat, care sigur promite multe", povestește AMNA.

Citește și:

„Sunt foarte nerăbdător să aflu părerea voastră despre această piesă și îmi doresc ca «Arde» să ajungă la inimile voastre, să reaprindă focul iubirii și pofta de viață și de distracție. Vreau să îi mulțumesc în primul rând AMNEI pentru acceptarea acestei colaborări și producătorului meu pentru efortul depus în realizarea acestui proiect minunat", adaugă Qupra.

AMNA a cucerit publicul cu piese precum „Tell me why”, „În oglindă” (feat. Robert Toma), „Banii”, „Nu poți să mă uiți” și „Arme” (feat. What’s UP), care au reușit să strângă milioane de vizualizări pe YouTube și să ajungă în topurile radiourilor din România. Au urmat piese precum „De Câte X Vrei Tu”, „Aproape cel mai departe” (în colaborare cu Robert Toma), „14 februarie”, „Ce rămâne de făcut”, feat. KEED de la Șatra B.E.N.Z. În luna mai a anului trecut, artista a colaborat pentru a treia oară cu Dorian Popa și au lansat „Cealaltă ea”, single ce a adunat peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube, apoi a lansat „Cine pe cine”, alături de Robert Toma, „Fix așa cum ești”, „Adorm cu amintirea ta”, alături de Robert Toma și „Sper s-o iubești”, o poveste emoționantă pusă pe note muzicale despre iubirea pe care cândva doi oameni au trăit-o, dar și despre karma.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.