Setari Cookie-uri

Cum stii ca e momentul sa iesi dintr-o relatie

Mai merita sa lupti pentru relatia ta? E ok sa inlocuiesti pasiunea cu confortul? Care sunt intrebarile pe care ar trebui sa ti le pui inainte de a lua o decizie finala?

Nu toate relatiile se incheie dramatic, cu o aventura scandaloasa sau o tradare de neiertat. Adesea iubirea se pierde pe drum, pic cu pic, sau incepi sa ai sentimentul ca „prietenia” a acaparat „relatia”. In acest scenariu, decizia de a pleca poate fi infinit mai grea. Pe scurt, cum stii daca ar trebui sa ramai sau sa pleci? O noua carte editata de The School of Life, Stay or Leave: A Guide to Whether to Remain in, or End, a Relationship, aprofundeaza aceasta indecizie si durerea cu care vine la pachet. Pentru ca, desi nimeni nu vrea sa fie ranit sau tradat de partener, aceasta zona gri a dezindragostirii treptate isi are propriile daune psihologice.

„Ambivalenta este extrem de greu de suportat”, explica Allegra Vaselli, psihoterapeut The School of Life. „Cand partenerul o comite, face ceva de neiertat, toata lumea din jurul nostru ne spune ca ar trebui sa plecam si stim si noi ca asta trebuie sa facem.” Dar cand nu exista fracturi vizibile in relatie, in afara de propria noastra indoiala, e mult mai greu sa stii ce sa faci.

Citește și:

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
1 Iunie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.