Setari Cookie-uri

Madonna, mai mândră ca niciodată de fiul ei. L-a filmat defilând într-o rochie albă din mătase

Încrederea în tine este totul!

David Banda, fiul Madonnei, își arată mersul de fotomodel de podium într-un nou video ce a devenit viral pe Instagram. Clipul a fost postat chiar de către artistă pe pagina sa oficială de Instagram.. și nu oricum, ci cu un mesaj special: "Confidence is Everything."

În filmulețul de doar câteva secunde, tânărul de 15 ani poartă o rochie maxi, din mătase, cu mâneci scurte, guler și un imprimeu cu litere. Acesta emană încredere prin toți porii în timp ce defilează prin casă. Printre secțiunile de video apar și câteva imagini atașate în care tânărul arată ochelarii de soare dreptunghiulari cu care și-a accesorizat ținuta.

"Îmi place maxim ce port.... mă simt liber!" - se aude tânărul pe fundal în timp ce își întinde picioarele pe sub rochie.

Citește și:

Filmulețul a devenit viral fiind share-uit pe rețele de socializare nu doar de către fani, ci și de mai multe nume celebre. Mai mult, câteva vedete au ținut morțiș să lase mesaje de încurajare în secțiunea de comentarii.

Madonna a vrut întotdeauna să își crească cei șase copii cât mai liber cu putință; de fiecare dată când avea ocazia, cântăreața mărturisea că aceștia sunt lăsați să facă ce vor, să descopere lumea, să se descopere pe ei și să trăiască așa cum știu cel mai bine, să se bucure de viață în fiecare clipă.

Madonna a vorbit la un moment dat despre legătura specială pe care o are cu David, pe care l-a adoptat din Malawi în octombrie 2006.

"Mai mult decât orice, David este un puști hotărât și concentrat." - a declarat artista pentru British Vogue în 2019.

Citește și:

"Sunt destul de sigură că mă moștenește. El este cel cu care am cele mai multe lucruri în comun. Simt că mă înțelege pe deplin. Are mai mult din ADN-ul meu decât oricare alt copil al meu. Să vedem ce se va întâmplă pe viitor." - a adăugat aceasta.

foto main Richard Jay, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.