Setari Cookie-uri

Billie Eilish lanseaza piesa Lost Cause

Dupa ce a dezvaluit detalii despre cel de-al doilea album al sau, Billie Eilish lanseaza acum a doua melodie de pe urmatorul material. 

comunicat de presa: "Happier Than Ever" este titlul albumului care va aparea pe 30 iulie si care va contine 16 track-uri. Primul single, "Your Power", a fost lansat la sfarsitul lunii aprilie.

Ca si in cazul primul album, "When We Go To Sleep, Where Do We Go?", Billie a scris noul material alaturi de fratele sau, Finneas", tot el fiind si producatorul intregului material.

Piesa „Lost Cause” este lansata împreună cu un videoclip muzical regizat chiar de catre Billie.

Billie Eilish a devenit rapid una dintre cele mai mari vedete din lume, inca de cand a lansat single-ul său de debut „ocean eyes” și continuă să cucereasca publicul din intreaga lume cu sound-ul ei. Albumul de debut, "WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?" a debutat pe locul 1 in Billboard 200 în SUA, precum și în alte 17 țări din întreaga lume, fiind scris, produs și înregistrat în întregime alaturi de FINNEAS, în casa lor din Los Angeles.

Citește și:

Billie Eilish a continuat să scrie istorie ca fiind cel mai tânăr artist care a primit nominalizări și a câștigat în toate categoriile majore, la premiile GRAMMY®. Billie Eilish este, de asemenea, cel mai tânăr artist care a scris și a înregistrat o melodie oficială pentru coloana sonora James Bond - „No Time To Die”.

Tracklist "Happier Than Ever":

1. Getting Older
2. I Didn’t Change My Number
3. Billie Bossa Nova
4. my future
5. Oxytocin
6. GOLDWING
7. Lost Cause
8. Halley’s Comet
9. Not My Responsibility

10. OverHeated
11. Everybody Dies
12. Your Power
13. NDA
14. Therefore I Am
15. Happier Than Ever
16. Male Fantasy

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.