Setari Cookie-uri

Stranger Things anunță noi membri în distribuția sezonului 4

Amybeth McNulty, Myles Truitt, Regina Ting Chen & Grace Van Dien se alătură celui de-al patrulea sezon al Stranger Things de pe Netflix, în roluri secundare

comunicat de presa: Stranger Things, în prezent în producție în Atlanta, a adăugat următoarele personaje secundare pentru sezonul 4.

Amybeth McNulty (Anne with an E) o va juca Vickie, o tocilară vorbăreață și cool, care atrage privirea unuia dintre îndrăgiții noștri eroi.

Myles Truitt (Queen Sugar, Black Mafia Family) îl va juca pe Patrick, o stea a echipei de baschet Hawkins care are prieteni, talent și o viață bună... până când evenimentele șocante îl determină să scape totul de sub control.

Regina Ting Chen (Queen of the South, The Falcon and The Winter Soldier) în rolul doamnei Kelly, un popular consilier de orientare în carieră care se preocupă profund de studenții ei - în special de cei care se chinuie cel mai mult.

Grace Van Dien (Charlie Says, The Village) în rolul lui Chrissy, majoreta principală a Hawkins și cea mai populară fată din școală. Dar sub suprafața aparent perfectă se află un secret întunecat.

Citește și:

Acest anunț a fost făcut în cadrul Geeked Week, un eveniment virtual dedicat fanilor, unde sunt anunțate first looks și care sărbătorește toate genurile de divertisment de pe Netflix.

Despre Stranger Things:

Fiind o scrisoare de dragoste pentru filmele clasice din anii ’80 care au captivat o generație, Stranger Things este o dramă palpitantă, a cărei acțiune se desfășoară în orașul aparent normal din Hawkins, Indiana, din Midwest. După ce un băiat dispare pur și simplu fără urmă, grupul său apropiat de prieteni și familia caută răspunsuri și sunt atrași într-o serie de evenimente mortale. Sub orașul lor obișnuit se ascunde un mister supranatural extraordinar, care include experimente guvernamentale top secrete și o poartă de acces periculoasă care leagă lumea noastră de un tărâm puternic, dar sinistru. Prieteniile vor fi testate și viețile vor fi modificate, deoarece ceea ce descoperă va schimba Hawkins și, eventual, lumea - pentru totdeauna.

Citește și:

De la lansarea sa în 2016, fenomenul global Stranger Things a obținut peste 65 de premii și 175 de nominalizări, inclusiv cele de la Emmy, Globurile de Aur, Grammy, SAG, DGA, PGA, WGA, BAFTA, un Peabody Award, AFI Program of the Year, People's Choice Awards, MTV Movie & TV Awards, Teen Choice Awards și multe altele. De trei ori nominalizat la Premiul Emmy pentru cea mai bună dramă, seria reprezintă unul dintre cele mai vizionate titluri de pe Netflix, doar sezonul 3 acumulând 40,7 milioane de găspodării în primele sale patru zile de la lansare - mai mult decât orice alt film sau serie Netflix în acel interval de timp - și 64 de milioane de gospodării în primele patru săptămâni.

Stranger Things, creat de The Duffer Brothers și este produs de Monkey Massacre Productions & 21 Laps Entertainment, se pregătește de cel de-al patrulea sezon. Frații Duffer sunt producători executivi ai seriei, alături de Shawn Levy și Dan Cohen din 21 Laps Entertainment și Iain Paterson.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.