Setari Cookie-uri

Jessie J lanseaza single-ul I Want Love

Jessie J a revenit cu o melodie noua, "I Want Love", dupa o pauza de trei ani de la anteriorul material. 

comunicat de presa: Piesa este scrisă şi coprodusă alături de Ryan Tedder, solistul trupei OneRepublic.

Jessie J a declarat: „Am vrut să revin cu un cântec care se simțea clasic, dar modern. Voci puternice și aduc pe toată lumea pe ringul de dans. Abia aștept ca lumea să audă această melodie și să danseze și să cânte tare.”

În timp ce sărbătorește cea de-a zecea aniversare a primului său album, "Who You Are", certificat cu platină in 2011, „I Want Love” pregătește scena pentru așteptatul ei al cincilea album, care va veni mai târziu în acest an, material co-scris alaturi de Tedder.

În 2011, Jessie J a apărut ca cea mai mare voce pop. Născută în Marea Britanie, artista s-a prezentat cu "Who You Are", care nu doar că a fost certificat cu platină, dar a inclus și „Price Tag”, single premiat cu de patru ori-platină și „Domino”. Ca să nu mai vorbim, discul a făcut istorie ca „primul album al unei femei britanice care a inclus șase hit-uri in top 10 în Marea Britanie”, în timp ce Jessie a luat premiul Critics 'Choice BRIT Award 2011. De-a lungul anului 2018, ea a dezvăluit R.O.S.E. în patru părți. În același an, Jessie J a călătorit în China și s-a alăturat emisiunii TV SINGER, o competiție de interpretare, în care s-a prezentat în fiecare săptămână în fața unei audiențe de 250 de milioane, cu un spectacol final de 1 miliard. Nu numai că Jessie J a fost primul artist internațional care a concurat vreodată alături de cei mai mari artiști din Asia, dar și primul care a câștigat vreodată. Cu o voce o dată într-o generație, un stil de scriere confesional și o carismă care zguduie stadionul, a revenit în 2021 cu „I Want Love”.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.