Setari Cookie-uri

The Mire '97. Trailer oficial și data de lansare

Seria are premiera pe 7 iulie, pe Netflix

comunicat de presa:

The MIRE ’97 începe în timpul „potopului secolului” care a lovit sud-vestul Poloniei în vara anului 1997. Digurile orașului au cedat și apa a inundat o parte din oraș și Pădurea Gronty. Apa scoate la iveală rămășițe umane îngropate în pădure, precum și corpul unui băiat adolescent despre care se crede că este o victimă accidentală a inundațiilor.

Aceste două evenimente, doar aparent fără legătură, conduc către o serie de mistere în oraș. Pădurea Gronty este acum o scenă a crimei care va fi rezolvată de Anna Jass (Magdalena Różczka) - o polițistă fără compromisuri din Varșovia - și de inspectorul local Adam Mika (Łukasz Simlat). Între timp, Piotr Zarzycki (Dawid Ogrodnik) se întoarce în oraș pentru a deveni noul redactor-șef al „Kurier”. Witold Wanycz (Andrzej Seweryn), pe de altă parte, pare să aibă răspunsurile la majoritatea întrebărilor puse de poliție.

Citește și:

Cu toate acestea, viața lui este consumată de amintiri care nu-i dau pace. The Mire, în afară de intriga sa criminală, este o poveste despre fascinanții anii ‘90 în Polonia, o perioadă de transformare și răscumpărare. Produs de Frame sp. z o.o. Jan Holoubek este regizorul și co-autorul scenariului, scris împreună cu Kasper Bajon.

  • Data premierei: 7 iulie 2021
  • Număr de episoade: 6
  • Scenariu: Kasper Bajon, Jan Holoubek – bazat pe scenariul Mord de Marcina Wrona și Paweł Maślona
  • Regia: Jan Holoubek
  • Distribuție: Andrzej Seweryn, Dawid Ogrodnik, Zofia Wichłacz, Magdalena Różczka, Łukasz Simlat, Agnieszka Żulewska, Michał Kaleta, Ireneusz Czop, Marcin Bosak, Mirosław Kropielnicki, Zuzanna Grabowska, Łukasz Lewandowski, Piotr Fronczewski
  • Producție: Frame
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.