7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (21-27 iunie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Respect sufletul pe care îl am și cred cu tărie că am atât de multe de oferit. Pentru că inima mea este încărcată cu iubire.

Mantră pentru ziua de marți:

Lucruri uimitoare mi se întâmplă în fiecare zi. Astăzi aleg să simt în sufletul meu bucurie, fericire, emoție. Astăzi aleg să zâmbesc clipă de clipă.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Am încredere în Univers. Am încredere că știe ce face. Aleg să fac un pas în spate și să îi permit să își joace cartea. Aleg să văd care este drumul pe care el ni-l pregătește.

Retail jobs

Mantră pentru ziua de joi:

Cea mai bogată persoană nu este cea care are cel mai mult, ci cea care are nevoie de cel mai puțîn. Bogăția este o stare de spirit. Îmi doresc mai puțin și apreciez mai mult ziua de astăzi.

Mantră pentru ziua de vineri:

Astăzi mă iubesc pentru ceea ce sunt. Lucrurile care mă fac diferită sunt lucrurile care mă definesc. Sunt ceea ce sunt și nu mă mai ascund.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Astăzi aleg să îmi ascult inima pentru că știu că ea mă va conduce în direcția potrivită. Am curajul să iau decizii bazate pe ce îmi dictează sufletul.

Mantră pentru ziua de duminică:

Îi mulțumesc Universului pentru darul acestei noi zile. Este un nou început. Sunt recunoscătoare pentru tot ce mi s-a întâmplat până acum și pentru tot ce urmează să mi se întâmple.

foto main luboffke, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri