Setari Cookie-uri

Alexa Dragu lanseaza piesa Ma intorc la mine

La o lună de la lansarea single-ului de debut, „Sub efectul tău” și la doar două săptămâni de la lansarea piesei „Nu mă las”, Alexa Dragu termină de relatat povestea  etapelor de la finalul unei relații de iubire.

comunicat de presa: Dacă în „Sub efectul tău” era vorba despre primul moment de claritate, când vălul roz al dragostei a dispărut, iar în „Nu mă las”, Alexa Dragu ne îndemna să nu renunțăm indiferent de situație, piesa „Mă întorc la mine” reprezintă regăsirea de sine.

Astfel, „Mă întorc la mine” este o piesă pop cu ritmuri și versuri ideale de vară, vara fiind, de asemenea, anotimpul asociat cu libertatea și reinventarea: „Nu mai stau pe gânduri, / Zbor ca vântul / Lumea cât mă ține, / M-am pierdut în drum spre tine / Și acum mă întorc la mine”.

Ca și celelalte două cântece, piesa a fost compusă de Alexa Dragu și produsă de către Cristian Pistol și Damian Rusu. Alexa Dragu a declarat în legătură cu melodia:


Explorând același fir narativ ca în cele două piese anterioare, videoclipul regizat de Vlad Andrei, se focalizează în totalitate pe Alexa Dragu. În comparație cu celelalte două clipuri, în care erau evidențiate stările contradictorii de la încheierea unei povești de dragoste, în acest videoclip prim planul reprezintă faptul că la sfârșitul zilei, singura persoană pe care ne putem baza întotdeauna este chiar propria persoană, de aceea fiind și esențial să ne găsim și să ne regăsim pe sine de fiecare dată. Mai mult, tonurile luminoase semnalează ieșirea la liman.

Citește și:

Similar cu celelalte două clipuri, moțiunea cadrelor și jocul de lumini pot fi comparate cu toate momentele de „trial and error”, când încercăm să ne descoperim și să ajungem mai aproape de cine suntem cu adevărat meniți să fim.

La doar 21 de ani, Alexa Dragu are deja o poveste de viață fascinantă. Muzica a fost pasiunea ei încă din copilărie, iar la 14 ani aceasta a cântat pentru prima dată în fața unui public larg. Iubirea sa față de muzică a determinat-o pe artistă să-și depășească frica de scenă și a reușit să impresioneze cu vocea ei la Vocea României, unde a făcut parte din echipa Irinei Rimes până în semi-finală. Alexa Dragu este, in prezent, studentă la Sociologie în limba engleză din cadrul Universității București.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.