Setari Cookie-uri

Pe 24 iunie are loc ultima super Lună Plină din acest an. Universul ne arată semnele pe care le așteptăm de atât de mult timp 

Super Luna este o perioadă perfectă pentru a planta semințe, idei, dorințe, visuri și pentru a face acele modificări pe care ni le doream de foarte mult timp însă nu aveam curajul să le punem în practică. Să renunțăm la frică și să ne ancorăm în prezent, cu gândul că ziua de mâine va fi așa cum ne dorim noi. 

Pe 24 iunie, la orele 21:40, pe cerul nostru va răsări o lună mai mare, mai strălucitoare și mai plină de energie decât de obicei. Aceasta este ultima super Lună Plină a anului 2021 și este cea mai importantă deoarece reușește să încheie un ciclu de trei Luni Pline, aducând o energie divină din partea Universului in viețile noastre.

În acest an au avut loc câteva Luni Pline - primăvara ne-a adus Luna Plină roz în Scorpion, pe 26 aprilie și Luna Plină în Săgetător pe 26 mai. Super Luna Plină de pe 24 iunie (numită și Super Luna Căpșună) este ultima super lună plină a lui 2021, aceasta reușind să încheie ciclul de trei.

Luna Plină Căpșună răsare pe 24 iunie, la orele 21:40. De ce poartă numele de Luna Căpșună? Acest nume a fost folosit în trecut, de strămoși, pentru a marca coacerea căpșunilor de la finalul lunii iunie. Pe măsură ce florile înfloresc și fructele se coc, iunie este o perioadă de mare abundență nu doar pe pământ, ci și în Univers.

Citește și:

Luna Plină din 24 iunie va avea loc în semnul Capricorn. Ce înseamnă asta?

Capricornul este un semn neînțeles. Uneori, oamenii presupun că este o zodie concentrată pe muncă, în special pe plan profesional, care nu știe să se distreze sau să se bucure de viață, însă Capricornul întruchipează mentalitatea "Muncește din greu, joacă din greu". Este adevărat că în general, oamenii născuți în zodia Capricorn sunt foarte concentrați asupra carierei, însă ei iubesc enorm viața și fac tot posibilul să o trăiască cum știu mai bine. Capricornul este, de asemenea, reprezentat de cartea Diavolului în tarot, care înseamnă ispiță, tentație - este momentul să ne bucurăm de pasiunile noastre și să punem pe pauză pentru scurt timp toate responsabilitățile profesionale.

Citește și:

Ce beneficii ne aduce Luna Plină de pe 24 iunie?

Acesta este semnul oferit de Univers, semn pe care îl așteptăm de foarte mult timp. Semnul reprezintă îndrumare, curaj, dezvoltare. De asemenea, planetă care guvernează semnul Capricorn este Saturn și se află retrograd în Vărsător. Este momentul să privim către viitor. Lunile Pline sunt vremuri puternice de manifestare, ceea ce înseamnă că în acest timp visurile noastre se pot transformă în realitate.

Pe plan profesional, în timpul acestei Luni Pline, putem primi o mărire de salariu sau o ofertă de muncă. Dacă vrem să facem o schimbare în carieră, este momentul să ieșim din zona de confort, să ne asumăm câteva riscuri și să ne apucăm de treabă. Universul este de partea noastră și ne îndrumă să mergem pe drumul potrivit.

Citește și:

În ceea ce privește viața personală, ar fi cazul să încheiem capitolele dificile care ne-au adus doar răni și durere și să mergem mai departe. Acesta poate fi un nou început. O nouă pagină a unui nou capitol. Un nou drum. O nouă șansă la fericire. De ce să nu profităm de ea? Chiar dacă nu știm încotro să o apucăm, această Lună Plină este un moment puternic pentru a face schimbări și a ne transforma viața. Cu încredere în noi, curaj și multă speranță.

Cum Capricornul este un semn de pământ responsabil, Super Luna este o perioadă perfectă pentru a planta semințe, idei, dorințe, visuri și pentru a face acele modificări pe care ni le doream de foarte mult timp însă nu aveam curajul să le punem în practică. Să renunțăm la frică și să ne ancorăm în prezent, cu gândul că ziua de mâine va fi așa cum ne dorim noi.

Citește și:

foto main Denis Nugraha Pratama, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.