Setari Cookie-uri

6 Obiceiuri care te împiedică să atragi iubirea în viața ta

Iată care sunt cele mai importante și comune obiceiuri care te împiedică să atragi iubirea în viața ta

Le regăsești la tine?

Accceptă faptul că aceste obiceiuri sunt adevărate obstacole ce stau în drumul sufletului pereche către inima ta, apoi elimină-le treptat până scapi complet de ele și vei vedea că lucrurile se vor schimba și cât de ușor îți va fi să atragi adevărata iubire.

Iată care sunt cele mai importante și comune obiceiuri care te împiedică să atragi iubirea în viața ta

1. Cauți perfecțiunea într-un bărbat

Este bine să ai un tipar de bărbat pe care să ți-l dorești ca partener de viață, însă trebuie să știi că nimeni nu este perfect. Iubirea implică acceptarea și înțelegerea defectelor reciproce. Dacă ești în căutarea perfecțiunii, cel mai probabil eviți bărbații sinceri, cu suflet bun și atragi mincinoși ce știu să manipuleze și care se prefac că se potrivesc dorințelor tale.

Citește și:

2. Te compari cu alte persoane

Să fii inspirată de oameni este un lucru normal, însă să te compari constant cu cei din jurul tău este o rețetă pentru dezastru cu care elimini gândirea pozitivă din viața ta. Tu ajungi să compari povestea ta cu o poveste neștiută de tine. Nu știi ce se întâmplă în viața unei persoane, iar părerea ta cel mai probabil este una greșită.

3. Nu te respecți și ești concentrată pe defectele tale

Nu poți atrage pozitivitatea, iubirea, fericirea dacă întotdeauna vezi partea goală a paharului și spui doar lucruri negative despre tine. Este în regulă să fii conștientă de slăbiciunile tale, însă asta nu înseamnă că ar trebui să vorbești constant despre ele - va fi greu să atragi oameni care te vor respectă și iubi așa cum ești atunci când nici tu nu te respecți.

Citește și:

4. Nu îți poți accepta trecutul

Încă trăiești în trecut. Nu îl poți accepta și, astfel, nu poți merge mai departe cu viața ta. Este momentul să închizi ușa definitiv și să înveți să trăiești în prezent pentru că această clipă este singura care contează cu adevărat. Ce a fost este doar amintire și atât.

5. Nu ești disponibilă emoțional

Indisponibilitatea emoțională ține departe bărbații de tine. Încearcă să îți rezolvi problemele personale pe care încă le ai și demonstrează că ești pregătită să te implici complet, fără frică, în relații.

6. Nu îți poți deschide sufletul

Uneori, dorința de a găsi iubirea este copleșitoare deoarece simți trebuie să ții pasul cu societatea. Însă asta nu înseamnă că ești cu adevărat pregătită pentru a fi într-o relație adevărată. Dacă nu îți dorești să îți deschizi sufletul în adevăratul sens al cuvântului, nu poți fi sinceră, vulnerabilă sau autentică. Știu că îți este teamă să mai suferi însă, în cele din urmă, dacă nu îți asumi riscuri, nu vei reuși să ai o relație pe termen lung.

Citește și:

foto main luboffke, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.